Bogholder med ’UNIK Bolig 4-erfaring’ søges

Vil du have en sjov arbejdsdag med gode kolleger, der alle brænder for at løfte virksomheden? Ja, så har vi måske et attraktivt job til dig.

Du bliver en del af et kanongodt team, hvor der er ’højt til loftet’. Vi løfter i flok, har det sjovt, og hos os vil du indgå i en flad organisation med korte beslutningsprocesser. Vi værdsætter godt humør og ambitioner om altid at levere den højeste kvalitet og den største værdi til vores kunder.

Hos Crescendo får du gode udviklingsmuligheder, samt adgang til efteruddannelse. Vi tilbyder et åbent kontormiljø med en uformel omgangstone samt en central beliggenhed på Christian X’s Vej i Viby J.

Du har flair for forretning og er procesorienteret. Vi forestiller os, at du trives med at holde overblik, og samtidig styrer du detaljerne, så du overleverer din gode talindsigt til resten af organisationen på bedste vis; for som bogholder bliver du central for vores rapportering.

Du tager ejerskab og trives i en organisation, hvor vi har korte beslutningsveje, og du ved dit arbejde er vigtigt og påskønnet.

Dine vigtigste arbejdsopgaver

  • Daglig Bogføring
  • Betalinger og afstemning af konti
  • Assistere ifm. klargøring til revisor
  • Debitor- og kreditorbogholderi
  • Diverse ad hoc opgaver.

Din faglighed

Du kommer med erfaring som bogholder, har arbejdet i softwareløsningen ’Unik Bolig 4’ og har derfor en grundlæggende viden om ejendomsbranchen. Herudover er:

  • din forståelse for forretning og regnskabsmæssige sammenhænge god
  • du nysgerrig og undersøgende
  • dine IT-kompetencer stærke, og du er vant til at planlægge eget arbejde.

Om Crescendo og hvad vi tilbyder dig

Vi har investeret i ejendomme og grøn energi for et nicifret millionbeløb siden 2002. Vi løfter i flok, og du indgår i en flad organisation med korte beslutningsprocesser, godt humør og ambitioner om altid at levere den højeste kvalitet og den største værdi for vores kunder og samarbejdspartnere.

Crescendo Boligudlejning er en del af investeringsselskabet Crescendo A/S, et dansk ejerledet investeringsselskab. Siden 2002 har vi udbudt mere end 60 investeringsprojekter til formuende investorer og varetaget administrationen af en samlet aktiv portefølje på 4 mia. kr. Crescendo har hovedsæde i Aarhus, afdeling i København og tæller i alt 14 højt specialiserede og dybt dedikerede medarbejdere, der behandler hinanden med respekt og integritet. Læs mere på: https://crescendobolig.dk/ og på: https://crescendo.dk/

Jobbet som bogholder er på fuld tid, dog er der også mulighed for deltid. Hos Crescendo har du adgang til efteruddannelse inden for bolig og administration. Vi tilbyder desuden en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, et røgfrit og åbent kontormiljø med en uformel omgangstone samt en central beliggenhed på Christian X’s Vej i Viby J.

Hvordan kommer du nærmere jobbet?

Send din ansøgning og dit CV til Lykke Gamby, direktør hos Crescendo Asset Management, på e-mail: [email protected] – mærket ’Bogholder’.

Har du spørgsmål, og ønsker du yderligere information om jobbets indhold, så kontakt Lykke Gamby på mobil: +45 28 51 28 53.  Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen kan tiltrædes efter aftale.