K/S Bolig Magledalen Næstved

Beskrivelse

Næstved er på vej til at blive en pendlerforstad til hovedstadsområdet; for trafikalt ligger byen centralt i forhold til nabokommunerne og København. Togforbindelser optimeres, så togrejsen Næstved-København bliver væsentligt hurtigere fra 2023.

Ejendommen K/S Bolig Magledalen Næstved består af i alt 66 boliger på hver 90 m2 brutto inkl. fælles adgangsareal. K/S Bolig Magledalen Næstved har erhvervet de 24 boliger. Alle er med adgang til ejendommens hyggelige fællesområder, ligesom alle 66 enheder vil være Crescendo-administreret i fremtiden.

Kombineret med en månedlig leje på under DKK 10.000 vurderes det samlet set, at grundlaget er lagt for en god og fremtidssikker investering i pendlerforstad K/S Bolig Magledalen Næstved.

Magledalen ligger centralt for såvel den travle børnefamilie som for ældresegmentet, der ønsker at bo centralt og i et nyt byggeri, hvor varmeforbruget er lavt og indretningen gennemtænkt.

Boligerne er indrettet med godt adgangsareal, stort køkken, badeværelse og rummeligt opholdsrum samt to gode værelser. Overalt er der tænkt i at skabe sammenhæng med udearealer med mulighed for udeophold i direkte tilknytning til boligen. I forbindelse med boligerne etableres der haver/terrasser i stueetagen og altaner på 1. og 2. salen, så beboerne, ud over de omkringliggende rekreative arealer, har mulighed for udeophold i direkte tilknytning til boligen.

Lejemålene er indrettet med kvalitetsmaterialer, og hvidevarerne er kvalitetsvarer fra Siemens. Badeværelset har både vaskemaskine og kondenstørretumbler med varmepumpe mærket med energieffektivitetsklasse A+.

Uddannelsesmæssigt er der mange muligheder for såvel ungdoms- som videreuddannelse, ligesom kultur- og åndslivet med teater- musik- og turistattraktioner blomstrer i Næstved.

Næstved er en attraktiv kvalitetsby med potentiale til markant vækst i de kommende år. Med ca. 3.800 virksomheder er der omkring 28.000 jobs, og knapt 16.000 mennesker pendler ud af byen. God infrastruktur sørger for, at det er nemt at komme til motorvejsnetværk fra boligerne i Magledalen.

Overtagelse af Magledalen sker medio 4. kvartal 2022 med indbetaling efter aftale.

Galleri

Magledalen Naestved stue og køkken
Collage K/S Bolig Magledalen Naestved
Badeværelse K/S Bolig Magledalen Naestved
Næstved
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO, PARTNER