Engageret ejendomsadministrator søges

Trives du med højt til loftet og mulighed for indflydelse?

Engageret ejendomsadministrator

Bliv en del af en god arbejdsplads med udvikling både indenfor dit faglige felt og på det personlige plan.

Hos Crescendo er det sjovt at gå på arbejde, og vi tilbyder dig et selvstændigt job, hvor du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling.

Du er med på vores vækstrejse, og som ejendomsadministrator vil du få en høj grad af selvstændighed i jobbet og mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag. Du er en erfaren ejendomsadministrator, der brænder for at indgå i vores dedikerede team. Du har både viden om de lejeretslige og de økonomiske aspekter ved at administrere ejendomme.

Du skaber resultater og er en god holdspiller

Du er serviceminded i forhold til lejere, leverandører og kolleger; du løber selv med opgaven, bringer den i mål, og samtidig er du en holdspiller, der sparrer med resten af teamet.  Du er udadvendt, samarbejds- og løsningsorienteret, så opgaverne går du til med gejst. Du interesserer dig for ejendomsmarkedet og kan lide at tage ansvar og skabe resultater. Som person er du vedholdende og robust.

Dine arbejdsopgaver

Du får ansvar for egen ejendomsportefølje, hvilket betyder stor indflydelse på dine opgaver:

  • Administration af ejendomme; opfølgning og dialog med lejere samt ejendommens håndværkere
  • Huslejeopkrævning, lejeregulering og rykkerprocedure m.v.
  • Udarbejdelse af lejekontrakter
  • Øvrige ad hoc-opgaver indenfor administration af ejendomme.

 

Din faglighed

Du er uddannet indenfor ejendomsadministration eller har længerevarende erfaring indenfor området. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har arbejdet med økonomi eller regnskab. Du har tre til fem års erfaring med lejelovgivningens teori og praksis samt med administration, og du har nok arbejdet med softwareløsningen ’Unik Bolig 4’ eller alternativt ’EG Bolig’. Din tilgang til opgaverne er struktureret, du er nok en erfaren bruger af ’Microsoft Office-pakken’, og så behersker du dansk i skrift og tale.

Om Crescendo og hvad vi tilbyder dig

Vi har investeret i ejendomme og grøn energi for et trecifret millionbeløb siden 2002. Vi løfter i flok, og du indgår i en flad organisation med korte beslutningsprocesser, godt humør og ambitioner om altid at levere den højeste kvalitet og den største værdi for vores kunder og samarbejdspartnere.

Crescendo Boligudlejning er en del af investeringsselskabet Crescendo A/S, et dansk ejerledet investeringsselskab, der udbyder investering i ejendomme og grøn energi. Siden 2002 har vi udbudt mere end 60 investeringsprojekter til formuende investorer og varetaget administrationen af en samlet aktiv portefølje på 4 mia. kr. Crescendo har hovedsæde i Aarhus, afdeling i København og tæller i alt 14 højt specialiserede og dybt dedikerede medarbejdere, der behandler hinanden med respekt og integritet. Læs mere på: https://crescendobolig.dk/ og på: https://crescendo.dk/

Jobbet som ejendomsadministrator er på fuld tid. Hos Crescendo får du gode muligheder, samt adgang til efteruddannelse inden for bolig og administration. Vi tilbyder desuden en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, et røgfrit og åbent kontormiljø med en uformel omgangstone samt en central beliggenhed på Christian X’s Vej i Viby J.

 

Hvordan kommer du nærmere jobbet?

Er du vores nye ejendomsadministrator, så send din ansøgning og dit CV til Lykke Gamby, boligadministrationschef hos Crescendo A/S, på e-mail: [email protected] – mærket ’Ejendomsadministrator’.

Har du spørgsmål, og ønsker du yderligere information om jobbets indhold, så kontakt Lykke Gamby på mobil: +45 28 51 28 53.  Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen kan tiltrædes efter aftale.