Crescendo åbner med en ny fond mulighed for, at du som investor kan blive medejer af en portefølje af danske boligejendomme med en god spredning i type og beliggenhed. Fonden ventes at generere et gennemsnitligt årligt afkast (IRR) på ca. 6,5%, og tegning er påbegyndt.

Crescendo Boligfond I A/S tager afsæt i 20-års erfaring med ejendomsinvestering og en minutiøs analyse- og investeringsproces, der historisk set har medført en god og driftssikker investering med solidt udbytte til følge for investorer.

Crescendo Boligfond I A/S, Boliger der er til at betale, giver god spredning i type, geografi og dermed risiko. Hvert enkelt projekt i den samlede portefølje bliver analyseret og gennemgået ned til mindste detalje, og i kombination med en defensiv finansieringspakke er resultatet realistiske budgetter, hvor forsigtighed vægtes højt, og hvor afkastet er attraktivt og realistisk.

Boligejendommene udvælges i kvalitetsbyer, som vi vurderer, har en vedvarende efterspørgsel, stabil udlejning, drift og dermed udlodning til investor. Ejendomme i kvalitetsbyer har fremtidspotentiale; for her vil lejer gerne bo og investor gerne eje.

Med Crescendo Boligfond I A/S bliver det muligt at være en del af et professionelt investeringsfællesskab og dermed få del i attraktive afkast.

Kontakt os for mere information om Fonden.