Crescendo i nye lokaler februar 2023

Nyt år, nyt kontordomicil. Vores kontor i Viby flytter til nye lokaler i uge 6 til 7, og vi glæder os til de nye rammer om vores aktiviteter.

Crescendo har gennem et stykke tid haft brug for mere plads, såvel for at kunne huse det stigende antal medarbejdere, vi er blevet, som for at kunne rumme de mange øvrige aktiviteter, vi har på kontoret.

Det er derfor med glæde, at vi kan fortælle, at Crescendo flytter til en ny lokation i uge 6 / 7.

Vores nye adresse er Sønderhøj 8, 3 i Viby J. Her får vi bedre kontor- og mødefaciliteter, elevator til tredje salen, gode parkeringsforhold samt direkte adgang til Letbanen ved Viby Station. Det er således stadig nemt at lægge vejen forbi os.

De nye lokaler giver os mulighed for at fortsætte den proces for hjemtagning af administrationen af vores investorers ejendomme, som vi har påbegyndt.

Du er altid velkommen hos Crescendo

Vi ser frem til at flytte og beklager på forhånd for de gener, vores investorer og samarbejdspartnere måske kommer til at opleve. Vi vil imidlertid bestræbe os på at få alt til at glide så let, som overhovedet muligt.

Vores kontor på Strandvejen 102E i Hellerup fortsætter sine aktiviteter som hidtil og påvirkes således ikke af flytningen.

Vi glæder os til at vise det nye kontor frem, og husk at du, som altid, er hjertelig velkommen hos Crescendo.