MIPIM, eller Marché International des Professionnels d’Immobilier, der er blandt verdens største bygge- og ejendomsmesser, løber i år af stablen fra den 14. til den 17. marts. 

’Efter et par år med Corona er messen tilbage på sporet, og arrangøren regner med at runde 23.000 deltagere fra ca. 90 nationaliteter. Der er basis for godt netværk, og der sås frø til fremtidens spændende samarbejde. At vi, som er et lille land, har synlighed på messen bidrager til gode samtaler. Sidste år vandt et aarhusiansk projekt som bekendt prisen for bedste boligprojekt ved MIPIM Awards, og det kan vi være stolte af,’ lyder det fra Crescendos adm. direktør, Christian Stenbjerre, som ser frem til dagene i Cannes.

Alle sektorer fra ejendomsbranchen er repræsenteret

Den unikke urbane festival, som blev etableret tilbage i 1990, bringer i løbet af fire dage aktører fra bygge-, ejendoms- og ejendomsinvesteringsbranchen sammen i et spændende krydsfelt. Der er basis for at skabe nye relationer og styrke det netværk, man allerede har ved MIPIM.

Hele 20.000 kvadratmeter udstilling, talrige konferencer og prisuddelinger tiltrækker alle dele af ejendomsmarkedets værdikæde og dermed de største beslutningstagere.

Ser man på tallene for, hvilke brancher der er repræsenteret, fordeler det sig sådan, at 24 % kommer fra finans- og investeringsbranchen, ejendomsserviceydelser og leverandører udgør ca. 21 % af deltagerne, 12 % af MIPIM-deltagerne yder generel Business Service, ca. 10 % er ejendomsudviklere, og 6 % er offentlige myndigheder – altså de beslutningstagere, som sidder med byplanlægning og byggetilladelser. Hertil kommer deltagere, der tilbyder teknologiske løsninger, hotelkæder, repræsentanter fra turismeerhvervet, udbydere af retail, brancheorganisationer, arkitekter og forskellige andre operatører, der yder support til  ejendomsbranchen. Kort sagt: Her samles hele branchen.

Danmark markerer sig: København er valgt som arkitekturhovedstad for 2023

Over 150 danske firmaer er tilmeldt årets MIPIM, mens kun knapt 60 svenske og 12 norske firmaer er meldt til. Blandt de danske deltagere er der flere indlægsholdere, som træder på talerstolene og fortæller om så vidt forskellige emner som ESG, Revolutionær infrastruktur, der hjælper med at realiserer fremtidens byer, og så bliver der spundet et seminar over ’Globale danske løsninger’ for at markere, at Unesco har valgt København som arkitekturhovedstad 2023.

Du kan logge ind og læse mere om MIPIM her

Kontakt Christian Stenbjerre på mobil: +45 2269 6833 eller e-mail: [email protected] for yderligere info.