Snart står der sommerferie i kalenderen for de fleste. Inden da her en sommerlig hilsen med lidt status over de mange Crescendo-aktiviteter i Q1 og Q2.

På trods af, at forandringens vinde blæser på finansmarkederne, udvælger vi fortsat egnede investeringsprojekter, som vi finder så attraktive, at vi tilbyder dem til investorkredsen – og vi takker for tilliden: Alle udbudte projekter er fuldtegnede.

Det initiativrige forår har budt på mere end 60 velgennemførte generalforsamlinger, der alle blev afholdt her i vores nye domicil på Sønderhøj 8.

Tre nye spændende ejendomsprojekter har investorkredsen investeret i, og flere attraktive emner har vi undervejs i vores udviklingsafdeling, som arbejder intenst på at søge de bedste ejendomsprojekter frem.

Enhver Crescendo-investor kan være forvisset om, at der altid tages hånd om hans eller hendes investeringer. Bestemt også nu, hvor rentestigninger præger finansmarkederne. Den omhyggelighed, vi lægger i hver enkelt selektering, er investeringens styrke.

Fuldtegnede ejendomsprojekter vidner om stærk investorkreds
Som mange ved har Crescendo udbudt tre projekter i 2023, de er beliggende i henholdsvis København NV, Faxe og Ikast.

Projekterne Ikast og Faxe er det, vi vil kalde ”traditionelle” Crescendo-projekter i form af nybyggede rækkehuse udbudt til den brede befolkning, der ønsker at leje i stedet for at eje. Der er tale om solide driftsprojekter med en direkte forrentning på +5% og en IRR på den rigtige side af 7% med fornuftige udlodninger til følge. Det er hensigten at beholde ejendommene i en længere årrække.

Det førstnævnte projekt, beliggende i det københavnske Nordvest-kvarter, adskiller sig fra de to øvrige ved at have en lettere spekulativ tilgang til investeringen. Definitorisk er der tale om et vækstprojekt, og i modsætning til ovennævnte driftsprojekter spekuleres der tillige i ekstraordinær værdistigning via lavere salgsafkast ved exit end værdistigning alene ved udvikling i lejen. Denne type investering omfatter alene ejendomme i og omkring København.

Vi glæder os over kvaliteten af de nye investeringsmuligheder, som er blevet virkeliggjort via investorkredsen her i første halvdel af 2023, og vi ser frem til at kunne præsentere nye attraktive projekter.

Hjemtagelse af ejendomsadministration
Vores nye kontor på Sønderhøj giver os plads til såvel afholdelse af de kommende års generalforsamlinger som til andre mødearrangementer. Hertil kommer at vi nu har mere plads til vores fem nyansættelser i Crescendo Asset Management. Årsagen til denne større udvidelse af medarbejderstaben er hjemtagelse af administrationen for mere end 1.000 lejemål og med kompetencerne, der er blevet ansat, er vi godt rustet til de nye tider. Vi har sat et stærkt og kompetent hold, og med tiltaget forventer vi, at følingen og nærheden med hver enkelt ejendom bliver stærkt forbedret til gavn for alle.

Rigtig god sommer
Tak til alle for et godt og inspirerende halvår, der blev skudt i gang ved Nytårskuren den tredje torsdag tilbage i januar. Arrangementet satte deltagerrekord, hvilket vi tolker som endnu et tegn på, at vi har en loyal og engageret investorkreds. Tak for det.

Her fra Crescendo ønsker vi alle en rigtig god sommer med tid til refleksion og mulighed for at lade batterierne op, hvad enten ferien går til udlandet eller sommeren nydes her i landet.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os allerede nu for at høre nærmere om de kommende projekter, der bliver lanceret efter sommerferien. Ring endelig til os eller send en e-mail.

Venlig hilsen

Bo og Christian

 

Offentliggjort 30.06.2023