På Theklavej i hjertet af København NV har Crescendo A/S opførte en fem etagers ejendom med 31 lejligheder. Byggeriet, der blev påbegyndt i november 2022, er nu afsluttet, og lejerne er kommet godt på plads.

Her får lejer alt det bedste midt i det dynamiske og uspolerede Nordvestkvarter.

Aktivt storbyliv med bekvemmelighed

Moderne og lækker indretning af de i alt 31 boliger suppleres af, at der på fjerde salen er anlagt en fælles tagterrasse, så udelivet kan nydes til fulde her. I baggården er der ligeledes gode rammer for udeliv; for her findes et hyggeligt grillområde, højbede og cykelparkering.

Alle de etablerede fælles faciliteter giver beboerne gode muligheder for et aktivt storbyliv med mange bekvemmeligheder:

  • Elevator til kælderniveau, hvor otte p-pladser findes
  • Tagterrasse på fjerde sal
  • Gode depotrum i kælder
  • Baggård med grillområde, højbede, cykelparkering og autolift til opvarmet kælder.

Ejendommens boliger er både tre- og toværelses lejligheder på 54 m2 i gennemsnit, hvilket er en meget attraktiv størrelse bolig for en bred gruppe af lejere.

De 29 treværelses lejligheder er ml. 52 og 59 m2, mens de to toværelses lejligheder er henholdsvis 48 og 52 m2.

Overalt i den nyopførte ejendom er der tænkt i at skabe bekvemmelighed; p-kælder med elevator, som går ned i kælderplan, gør logistikken og arbejdet med de daglige indkøb lettere.

Lejlighederne har alle en god rumfordeling og et godt lysindfald. I stueplan har hver lejlighed terrasse, og de øvrige lejligheder har hver deres altan. Der er opvaske-, vaske- og tørremaskine samt gulvvarme i alle lejligheder.

 

Se hjemmesiden om ejendommen på Theklavej