Boligudlejningsejendom med 18 luksuslejligheder

A/S Bolig Amaliegade Aarhus C

Beskrivelse

Ejendomsinvestering i Aarhus: Nyopført investeringsejendom i Amaliegade – en stille parallelgade til det pulserende ”Strøget” midt i Aarhus.

Gaden undergår i disse år en gennemgribende forandring med moderniseringer og nybyggeri, som skaber et godt mix af hyggelige ældre byhuse, småbutikker og moderne beboelsesejendomme.

Blandt de allernærmeste naboer er Salling – Aarhus’ førende stormagasin. Beliggenheden er således midt i hjertet af Aarhus, med få skridt til Strøget, Åen, Domkirken, Rådhuset, Musikhuset, Banegården, Rutebilstationen og Havnen. Projektet er på i alt 1.116 etagemeter med 18 lejligheder fordelt på 5 etager. Ejendommen er opført i 2017 i kendte kvalitetsmaterialer med blandt andet arkitekttegnede Invita-køkkener og brede plankegulve.

Alle enhederne har terrasse/altaner og de øverste lejligheder har en fantastisk udsigt ud over byens tage fra den store tagterrasse. Der er ligeledes elevator i ejendommen. Ejendommen er indrettet med 14 stk. 2-værelses lejligheder à gennemsnitligt 57 m2 og 4 stk. 3-værelses lejligheder á 79 m2.

Galleri