34 nyopførte rækkehuse

A/S Bolig Billund

Beskrivelse

Crescendo præsenterer hermed en investeringsmulighed med 34 velbeliggende og nyopførte rækkehuse i Billund. Rækkehusene er opført i kvalitetsmaterialer, så der er opnået ejerboligkvalitet. Beliggenheden i et nyetableret boligområde. Her er et mix af ejer- og lejeboliger med stisystemer til skole og idrætsfaciliteter samt rekreative uderum, hvilket gør boligerne attraktive.

Størrelserne på boligerne varierer fra to til fem værelser – fra 65 til 125 m2. De forskellige boligstørrelser og den gode beliggenhed gør, at disse rækkehuse henvender sig til en bred målgruppe af lejere. Og det afspejler sig i den nuværende lejersammensætning, der består af singler, børnefamilier og seniorer.

Rækkehusene har saksespær og dermed god rummelighed og fin akustik samt et godt lysindfald. Det samlede areal for boligerne udgør 3.556 m2. Tidens isoleringskrav og den installerede fjernvarme samt Genvex-anlæg sørger for, at boligerne har et rart indeklima. Boligerne er energirigtige og fremtidssikrede.

Boligernes indretning og materialevalg
Alle lejemål har et stort køkken i direkte forbindelse med stue/spisestue, hvilket skaber et godt og lyst rum. Der er gulvvarme overalt, og samtlige boliger har opvaske- og vaskemaskine samt tørretumbler.

Udendørs faciliteter
Lejemålene har alle sydvestvendte haver, der sikrer beboerne optimal placering i forhold til sollyset. Her kan udelivet nydes i en hyggelig spisekrog.

Multi-bane og legeplads hører til ejendommen, og i det hele taget er der gjort meget ud af at skabe fællesområder med naturlig fauna og flot natur, der får lov at udvikle sig. Alt er helt i tråd med tidens mantra om, at haver og grønne arealer skal være ’Vilde med vilje’.

Nærhed til indkøb og god infrastruktur
Udover Legoland, Lego House, Lalandia, Aquadome og Wow Park Billund har Billund et nyetableret Butikstorv, hvor der er rig mulighed for at mødes på tværs af aldre og kulturer.

I Billund Centret er der bibliotek, musikskole, teatersal, café, udstillingsfaciliteter og ved Billundskolen findes idrætscenter med udendørs og indendørs sportsfaciliteter. I tilknytning til sports- og kulturlivet er der etableret mange foreninger.

En ‘Company Town’ i vækst og ny motorvej etableres

I en befolkningsprognose foretaget af Billund Kommune hedder det, at kommunen i årene frem mod 2031 vil opleve en befolkningstilvækst på ca. 2%, mens Billund By får 7.422 mod nuværende 6.634, hvilket svarer til ca. 12% flere indbyggere mere, end tilfældet er i dag.

Planen er, at ’Midtvejsmotorvejen’ fra Give til Billund, der bl.a. skal skabe global tilgængelighed for lufthavnen, er færdig i 2032. Ligeledes undersøges muligheden for en jernbaneforbindelse fra Vejle til Billund, og ønsket er en station ved lufthavnen og en station ved Nordmarksvej tæt på LEGOLAND og Billund By.

Billunds historie og udvikling hænger uløseligt sammen med LEGO-koncernen, og byen er derfor det, man i international erhvervshistorie kalder en ’Company Town’. Ambitionen er, at Billund udvikler sig til Nordeuropas største destination for familieturisme. Flere nytilkomne turistattraktioner sørger for, at der til stadighed kommer flere arbejdspladser til.

Billund Airport vil med sin Vækstplan 2040 have fordoblet antallet af flyafgange i 2040, så lufthavnen får syv mio. årlige passagerer og kan håndtere 160.000 tons gods. Cargoområdet udvides, og infrastrukturen ved lufthavnen skal forbedres. Her spiller såvel den planlagte etape motorvej, som vil passere tæt forbi lufthavnen, og det politiske ønske om togforbindelse til lufthavnen en stor rolle. Der arbejdes aktivt på at understøtte klynger af internationale virksomheder og uddannelser i området.

Crescendo er glade for af at kunne præsentere denne investeringsmulighed.

 

 

 

Galleri

Kort over Billund
A/S Bolig Billund Dronefoto
A/S Bolig Billund luftfoto
Crescendo Billund
Køkken_alrum A/S Bolig Billund
Præsenterer Køkken A/S Bolig Billund
A/S Bolig Billund køkken alrum
A/S Bolig Billund værelse
Bolig Billund soveværelse
Legeplads_A/S Bolig Billund
A/S Bolig Billund rækkehus
A/S Bolig Billund mursten
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER

Rekvirer materiale

A/S Bolig Billund