A/S Bolig Emilsvej Silkeborg

Beskrivelse

Silkeborg spiller en stadig større rolle i den generelle udvikling af ’Den Østjyske Millionby’. Ifølge Danmarks Statistiks befolkningsfremskrivning ligger byen på en tredjeplads over de danske kommuner, der har højest befolkningsmæssig fremgang frem mod 2045. Der vil  være 23 procent flere silkeborgensere i 2045, hvilket svarer til, at der bor 117.547 i Silkeborg Kommune i 2045.

A/S Bolig Emilsvej er beliggende i det nordvestlige Silkeborg ved attraktive Buskelund. De 34 rækkehuse, som er opført i Levehuse A/S’ kendte høje kvalitet, ligger i et roligt område med nem adgang til skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Der er kun 5 km. til Silkeborg bymidte, hvor bylivets faciliteter som caféer, restauranter, kultur- og handelsliv kan nydes.

Rækkehusene har både komfort og æstetik for øje og er enten 4-værelses på 116 kvadratmeter eller 5-værelses med 125 kvadratmeter. Begge typer af rækkehuse har to badeværelser, ét på hver etage, hvilket er en gevinst for enhver familie.

Boligerne budgetteres udlejet til en gennemsnitlig månedlig leje på DKK 11.156 for enhederne på 125 m2 og DKK 10.450 for enhederne på 116 m2.

Ejendommen er beliggende i Buskelund i den nordvestlige del af Silkeborg, 4,5 km nordvest for Silkeborg centrum. Buskelund er attraktivt område med skøn natur, kuperet terræn og et rigt dyreliv. Området har ca. 12.000 indbyggere, og der er stor interesse for at flytte til Buskelund. Et godt foreningsliv, gode fællesfaciliteter og veltilrettelagte stisystemer, der gør færdsel trygt, sikrer at området er et godt sted for børnefamilier at slå sig ned.

A/S Bolig Emilsvej Silkeborg er tilknyttet den populære Buskelund skole, som har klassetrin fra 0-9. klasse. Ved skolen er der idrætsfaciliteter, stier og en tunnel til skolen, som ligger blot 800 meter fra ejendommen. Herudover er ejendommen beliggende 200 meter fra indkøb. Såvel Netto som Super Brugsen kan således nås på få minutter.

Rækkehusene på Emilsvej er således interessante for en bred målgruppe, da den centrale placering appellerer til flere forskellige typer af lejere. Ejendommen er særligt
attraktive for familier, der ikke ønsker at betale den høje pris for at bo i Aarhus.

Buskelund – I hjertet af ‘Den Østjyske Millionby’

Indenfor tre kilometer fra ejendommen findes tilkørsel til motorvejen med retning mod både Aarhus og Herning. Det betyder, at beboerne med cirka 30-35 minutter kørsel fra ejendommen kan nå til Aarhus eller til Herning. Der er ligeledes gode offentlige transportmuligheder til Skanderborg, Horsens og Brande, hvilket betyder at man kan nå 600.000 arbejdspladser indenfor ’Den Østjyske Millionby’ med maksimum en times transporttid.

Igennem mange år har vi formidlet og administreret flere andre ejendomme i Silkeborg, så derfor har vi førstehåndserfaring fra området. Med tilfredshed har vi konstateret, at udbuddet af lejeboliger helt generelt er faldet markant og udbuddet af familieboliger, som er i konkurrence med A/S Bolig Emilsvej Silkeborg, er begrænset, hvilket understreger værdien af projektet

Overtagelse af Emilsvej sker den 1. juli 2022 med indbetaling efter aftale.

Galleri

Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER