70 lejligheder 4 km. fra Aarhus Centrum

A/S Bolig Engtoften Viby J

Beskrivelse

Projektet består af i alt 70 lejligheder på i alt 3.859 kvm. svarende til ca. 55 kvm. i gennemsnit. Ejendommen er opført i to etager og består hovedsageligt af 2-værelses enheder på ca. 55 kvm., men der kan erhverves en bolig i størrelserne fra 41 kvm. til 83 kvm. Alle lejlighederne har altaner/terrasser, og sammenholdt med lysindfaldet fra begge ender af boligen, er der gjort meget for at overgå forventningerne hos den kommende lejer.

Ejendommens ydre suppleres godt med de materialer og den indretning, der er valgt indvendig. Den mindste enhed på 41 kvm. indeholder en velgennemtænkt opdeling mellem ophold og soveafdeling i form af et værelse samt et fantastisk hyggeligt køkken/alrum.

De lidt større enheder er begge på to værelser med spiseplads i køkkenet i den største type og alt i alt er der kræset om detaljerne i samtlige 70 enheder. Der er adgang til 1. sals boligerne fra udvendige altangange. Under ejendommen er der indrettet kælder med depotrum til de enkelte boliger samt cykelparkering. Kontakt os gerne for nærmere information, hvis du er interesseret i at investere i udlejningsejendomme sammen med os.

Galleri