8 rækkehuse i Hornsyld ved Horsens

A/S Bolig Firebyer – Hornsyld

Beskrivelse

’Den Østjyske Millionby’ er den populære betegnelse for det store østjyske byområde, der strækker sig fra Randers i nord til Haderslev i syd. De store byer tiltrækker til stadighed nye og især unge borgere, som efter endt uddannelse typisk søger ud i de mindre bysamfund, hvor der er god plads og trygge forhold for familier. Crescendo har formidlet en solid ejendomsportefølje i fuld drift bestående af 4 ejendomme, i 4 byer med i alt 54 rækkehuse til udlejning midt i Den Østjyske Millionby.

8 boliger beliggende centralt i Hornsyld. Boligerne ligger i gå-afstand til skole, indkøb samt offentlige transportmuligheder. Ejendommene er opført som dobbelthuse, med bisonfarvede facadesten, ensidig taghældning med zinkinddækning og træ/aluvinduer. Husene er gennemmuret og fremtræder pæne og velholdte. Til boligerne er der et udhus samt egen terrasse, beliggende på lukket vænge.

Hornsyld har et meget rigt foreningsliv og både stor idrætshal, motionscenter og svømmehal med velfungerende idrætsforening og svømmeklub. Selvom Hornsyld er en landsby, er der både et velfungerende handelsliv og et stort industriområde, som tiltrækker arbejdspladser til byen. Byen har flere dagligvarebutikker, apotek, frisører, bager, slagter, pizzaria, byggemarked, benzinstation, gulvforhandler, bilforhandler, tandlæge, læge, bibliotek og alt hvad man kan få brug for af håndværkere.

Galleri

Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER