10 rækkehuse i Løsning ved Horsens

A/S Bolig Firebyer – Løsning

Beskrivelse

’Den Østjyske Millionby’ er den populære betegnelse for det store østjyske byområde, der strækker sig fra Randers i nord til Haderslev i syd. De store byer tiltrækker til stadighed nye og især unge borgere, som efter endt uddannelse typisk søger ud i de mindre bysamfund, hvor der er god plads og trygge forhold for familier. Crescendo har formidlet en solid  ejendomsportefølje i fuld drift bestående af 4 ejendomme i 4 byer med i alt 54 rækkehuse til udlejning midt i Den Østjyske Millionby.

10 boliger beliggende på Nybovej centralt i Løsning. Boligerne er opførte som dobbelthuse, med gulstensfacade, ensidig taghældning med zinkinddækning og træ/aluvinduer. Husene er gennemmurede og fremtræder pæne og velholdte. Der er et parkeringsareal med carport til hver bolig. Boligerne ligger på et lukket vænge, som grænser op til et areal med mulighed for boldspil. Ejendommen er beliggende i gå-afstand til skole, indkøb samt offentlige transportmuligheder.

Som en af de større byer i Hedensted Kommune byder Løsning både på gode indkøbsmuligheder, detailbutikker og spændende muligheder for den aktive sportsfamilie. Løsning er med årene rykket tættere og tættere sammen med Hedensted, og de to byer er nu et samlet byområde. I Løsning er der flere forskellige idrætsforeninger, så der er rig mulighed for at dyrke den sport, man gerne vil. Har man børn, er der mulighed for pasning i børnehaverne Tippen eller Stjerneskuddet, og de større børn kan gå i skole på Løsning skole eller på Stjernevejsskolen.

Galleri

Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER