10 rækkehuse i Tørring ved Horsens

A/S Bolig Firebyer – Tørring

Beskrivelse

’Den Østjyske Millionby’ er den populære betegnelse for det store østjyske byområde, der strækker sig fra Randers i nord til Haderslev i syd. De store byer tiltrækker til stadighed nye og især unge borgere, som efter endt uddannelse typisk søger ud i de mindre bysamfund, hvor der er god plads og trygge forhold for familier. Crescendo har formidlet en solid  ejendomsportefølje i fuld drift bestående af 4 ejendomme i 4 byer med i alt 54 rækkehuse til udlejning midt i Den Østjyske Millionby.

3 rækkehuse med i alt 10 boliger, beliggende i Tørring, som har alt hvad en moderne familie har behov for: Indkøb, skole, fritidsaktiviteter ligger i gå-afstand. Facaden er opført i en bisonfarvet sten. Saddeltag og træ/aluvinduer. Ejendommen har varmepumpe samt solfangeranlæg til hver bolig. Lige så er der en integreret overdækning og teknikrum. Hver bolig har terrasse, og egen parkeringsplads og bygningerne fremtræder pæne og velholdte.

Tørring har det hele; en 2-sporet skole, gymnasium, et rigt handelsliv, god beliggenhed ved motorvejen og et veludviklet forenings- og fritidsliv. Siden 1979 har Tørring Gymnasium været en kendt uddannelsesinstitution, der har udklækket mange kendte personligheder. Byen er kendt for at være startsted for den kanofart på Gudenåen, der har udviklet sig til en god oplevelsesturisme. Tørring byder på masser af lokale ildsjælekræfter, der bidrager til at gøre Tørring til en god by at bo og leve i. I 2010 var der indvielse af ”Gudenåcentret” – et borgermekka, der foruden idrætsfaciliteter, svømmehal, café og festlokaler også indeholder bibliotek, borgerservice og et kontor til landbetjenten.

Galleri

Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER