ApS Bolig Hjørring

Beskrivelse

ApS Bolig Hjørring består af 33 godt beliggende nyopførte 1-plans rækkehuse på to forskellige lokationer Halvorsminde og Skovvangen i Hjørring med et samlet BBR-areal på 3.144 m2.

Boligerne er moderne, energivenlige med lave driftsomkostninger, og de er opført af lokale håndværkere, v. Fjordbak Byg A/S i gedigne kvalitetsmaterialer.

Alle rækkehusene er fremtidssikrede og klargjorte til ladestation for el- og hybridbiler. Materialevalget gør, at udvendig vedligeholdelse af boligerne er minimal.

Halvorsminde har enkel arkitektur og god indretning

De otte moderne 1-plans rækkehuse Halvorsminde i det attraktive byudviklingsområde Bagterp i den sydvestlige del af Hjørring er bygget i en enkel arkitektonisk stil.

Husene, der alle er på 100 m2, er fireværelses boliger med bryggers, entré og vinkelkøkken integreret, så pladsen er optimeret i hvert hus. De otte rækkehuse er fordelt på fire bygninger, som er placeret optimalt i forhold til lysindfaldet.

Lejemålene har egen have og gårdhave, og der er forberedt til kraftstik, så det er nemt at lade el-og hybridbiler. De otte et-plans boliger indeholder: To værelser og et soveværelse samt et moderne og velindrettet badeværelse. Der er gulvvarme i alle rum, ventilation med varmegenvinding, kvalitetshvidevarer, eget redskabsrum og carport.

Halvorsminde ligger ca. 3 km fra Hjørring bymidte, og der er 1 kilometer til nærmeste skole via et lukket stisystem. Blot 1,5 km væk findes der idrætsfaciliteter, rekreative områder og dagligvarebutikker.

Afstanden til motorvejstilkørslen er kort, hvilket smidiggør transport til de omkringliggende byer.

Skovvangen er kvalitetsboliger, der opføres i to etaper

Skovvangens 15 + 10 rækkehuse placeres optimalt i forhold til solforholdene og får private sydvendte terrasser, med carport og skur.

Husene opføres med facader i changerende blødstrøgne mursten, type RT 547 Unika Helios fra Randers Tegl, med hvid engobe/påbrænding af kul. Tagets konstruktion udføres med en svag 15 graders hældning i sort engoberet teglsten i klassisk dansk vingefals for Komproment. Eksteriøret fuldendes med tre-lags træ/alu. vinduer og døre i farven ’brun champagne’, som matcher.

Overalt er der tænkt i robuste og vedligeholdelsesfrie materialer i god kvalitet. Rækkehusene er indrettet med bryggers/entré, badeværelse med bruseniche, stort køkken/alrum med stue, soveværelse og to gode værelser.

Opvarmningen er via luft-til-vand varmepumpe som gulvvarme, der styres individuelt i hvert rum. Alle indvendige døre er Swedoors kendte kvalitet, og i soveværelserne findes en stor integreret skabsvæg.

Ved Skovvangen ligger skole, institutioner, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder samt rekreative områder er tæt på ejendommen, som er opført ved naturområdet Lundergård plantage. Der er 2,5 km til Hjørring bymidte, kort afstand til motorvej og togstop.

Hjørring er dynamisk

Hjørring Kommune, der er Nordjyllands andenstørste, har en central placering i Skandinavien, hvor kommunen er knudepunkt for færgetransport til flere destinationer i både Norge, Island og Thorshavn på Færøerne. Færgeforbindelserne og den veludbyggede infrastruktur i kommunen skaber gunstige rammer for konsumfiskeriet i Hirtshals. Byen har én af Danmarksførende fiskerihavne, hvilket skaber mange arbejdspladser og afledt industri.

Havnens udvikling har bl.a. resulteret i en landudvidelse på 190.000 m2, som har trukket flere store logistikvirksomheder til området.

Arbejdspladser, uddannelse og turisme

Novo Nordisk udvider sin fabrik i Hjørring med 5600 m2 og deraf følger 125 nyansættelser bl.a. indenfor montage- og pakkekapaciteten.

De senere år er der kommet flere offentlige arbejdspladser til Hjørring Kommune bl.a. fra Statens Administration, Skattestyrelsen og dele af Moderniseringsstyrelsen.

Siden 2012 er andelen af offentlige arbejdspladser steget med 2,9%. Med disse jobmuligheder er der skabt grobund for akademikerarbejdspladser og deraf højere lønninger indenfor kommunen.

På University College Nordjylland kan lærer-, pædagog- og sygeplejeuddannelserne studeres. Herudover er der mange muligheder for at arbejde indenfor transport, logistik, fiskeri, service og oplevelseserhverv.

Erhvervslivet er levende og udvikles i Hjørring. I byens østlige del findes et erhvervs- og industriområde specielt til den pladskrævende industri, der tilgodeser områder til lager, produktion, engros- og detailhandel.

Strategisk er erhvervsområdet placeret nær E39 – Hirtshalsmotorvejen, som mod syd forbinder Hjørring med Aalborg og E45-motorvejen. Afstanden til Aalborg er 53 km. Mod nord forbinder E39 og en distance på 18 km Hjørring med Hirtshals.

Som turistdestination tæller kommunen attraktive destinationer langs Vestkysten, som især i sommerhalvåret tiltrækker mange besøgende; Løkken, Lønstrup, Skallerup og Tversted er de mest kendte. Det populære område giver et solidt grundlag for et turismeerhverv, der styrker hele Hjørring Kommunes økonomi.

Galleri

Halvorsminde
Skovvangen
Bolig Hjørring Aps_collage2
Indgangsparti Bolig Hjørring Halvorsminde
Bolig Hjørring
Bolig Hjørring ApS_collage
Hjørring 2
Hjørring
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER