16 nyere opførte villarækkehuse

A/S Bolig Hørning

Beskrivelse

Ejendomsprojektet A/S Bolig Hørning er 16 nyere villarækkehuse i flot ejerboligkvalitet, velbeliggende i Aarhus-forstaden Hørning. Alle boliger har fem værelser og er hver især på 130 m2.

Ejendommen ligger i Hørnings nye Sommerbækkvarter ‘Elmelunden’ med blot otte minutters gang til Hørning Station og kort vej til såvel skole som daglige indkøb.

Rækkevillaerne, der har energimærke A2015 , har to plan i et moderne minimalistisk design, der kræver et minimum af vedligeholdelse.

 

God udnyttelse af alle boligens kvadratmeter
Stueplan består af en lys entré, hvor der er adgang til det indbydende Svanekøkken med ovn, kogeplader, køl, frys, opvaskemaskine og emhætte.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og der er direkte udgang til privat terrasse/have. Det ene af rækkevillaens to badeværelser ligger på denne etage, og her er der klargjort til vaskesøjle og bruseniche i badeværelse.

Førstesalen har fire store værelser med indbyggede garderobeskabe, samt velindrettet badeværelse med bruseniche og godt lys, idet der er indbyggede spots. Boligerne har ventilationsanlæg, gulv- og fjernvarme.

Hver villa har et tilhørende skur på seks m2, og der er disponeret, så hvert lejemål har minimum to parkeringspladser til disposition. Terrasse- og havearealet til hver bolig giver luft og privatliv for beboerne.

 

Skanderborg Kommune er et smørhul i ‘Den Østjyske Millionby’

Hørning ligger ideelt placeret midt mellem Aarhus og Skanderborg som en del af ‘Den Østjyske Millionby’. Her er god infrastruktur med motorvej og trinbræt til togafgange, samt hyppige busafgange til de nærliggende byer.

Den Østjyske Millionby, som strækker sig fra Randers og helt ned mod Haderslev betegnes som en sammenhængende båndby, og antallet af arbejdspladser her gør hele området attraktivt. Mange pendler til og fra Aarhus såvel med tog som via det veludbyggede vejnet, der med Østjysk Motorvej, som ligger ca. 2,5 km vest for ejendommen, giver rige muligheder for at udnytte den gode placering i forhold til udbuddet af jobs.

Skanderborg Kommune nyder godt af at have én af landets højeste befolkningstilvækstrater; den vil ligge på +21,5% i perioden 2021 til 2037 iflg. en COWI-analyse. Kommunen har et højt uddannelses- og lønniveau, lave ledighedstal og deraf et højt gennemsnitligt indtægtsniveau – fx tilfører tilflyttere fra Aarhus stor værdi og stabil drift af kommunen.

Ifølge Danmarks Statistik har indbyggerne i Skanderborg Kommune haft en gennemsnitlig indkomstfremgang på 24,1% i årene 2011 til 2021. I Jylland er dette kun overgået af Silkeborg Kommune.

Der leves et godt og sundt liv her. Middellevetiden i Skanderborg Kommune er 82,4 år modsat resten af landet, hvor den gennemsnitlige levetid er 80,9 år.

 

Nærområdet har stort set alt
Som satellitby er Hørning veludviklet, og der er meget at byde på for de knapt 8.500 indbyggere. Her findes folke-, fri- og specialskoler, daginstitutioner og bibliotek.

Flere supermarkeder samt andre indkøbsmuligheder som slagter, bager og diverse detailforretninger sikrer, at dagligdagens fornødenheder kan købes i nærområdet. Cirka en km fra ejendommen er Netto, 365discount og SuperBrugsen. Sidsnævnte er foreningsejet og gør meget for lokalsamfundet, bl.a. via navnesponsorat til hallen. Hørning ligger på højden af et bakket terræn, og naturen har meget at byde på. Legepladsen Hørningparken ligger tæt ved ejendommen.

Kun 900 meter fra ejendommen er Sommerbæk Børnehus og skole, hvoraf første etape 0.-3. klasse blev taget i brug i 2024. Anden etape 4.-7. klasse står klar i 2027. Her skabes en unik pædagogisk sammenhæng mellem skole- og daginstitutionsliv. Skolen får plads til fire spor med i alt 1000 elever og opføres efter principper om ’kloge kvadratmeter’, der favner et nærheds- og aldersdifferentieret ’vokseprincip’. De omkringliggende lege- og idrætsfaciliteter
ligger ved skov og åbent landskab.

Herudover er tennisklubben og ponyrideskolen i umiddelbar nærhed, ligesom skov og rekreative områder kan nås på få minutter. Her er talrige fritidsaktiviteter og et rigt foreningsliv.

Jernbanestationen, der blev genoprettet i 2001, ligger 650 meter fra ejendommen. Her er fin tilgængelighed med en bro hen over togskinnerne, samt cykel- og bilparkering nær banen, hvilket gør det nemt at hente og bringe samt at være pendler.

Skanderborg Kommune har flere gange placeret sig i top over Dansk Industris liste over erhvervsvenlige kommuner. Her ligger bl.a. AVK-koncernen og Kamstrup. AVK-koncernen har ca. 5.000 medarbejdere på verdensplan og heraf 780 i Danmark. Kamstrup har ca. 1500 medarbejdere på verdensplan og hovedsæde i Stilling.

Herudover er bl.a. Bestseller-selskabet Vila A/S, Danish Agro, Pressalit A/S og Skovby Møbelfabrik A/S beliggende indenfor kommunen.

 

 

Galleri

Bolig Hørning drone
Bolig Hørning indgang
Bolig Hørning alrum
Bolig Hørning køkken
Bolig Hørning repos
Bolig Hørning entre
Bolig Hørning bad
Hørning indtryk
Oversigtskort_Hørning
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER