A/S Bolig Kirkebjerg Gårdhave

Beskrivelse

Ejendomsprojekt Kirkebjerg Gårdhave i Brøndby er nyopført som 28 tre-værelses lejligheder, der hver især er ca. 85 m2 i gennemsnit. Alle lejligheder har enten altan eller terrasse tilknyttet. Lejlighederne udgør en del af projektet Kirkebjerg Gårdhave, hvor der i alt er 99 lejligheder.

Bebyggelsen Kirkebjerg Gårdhave er udført som en klassisk karrébebyggelse med et indre semiprivat grønt gårdrum, der er indrettet med fællesfaciliteter. Gårdrummet er således beboernes fælles opholdsareal og sociale mødested med legeplads og orangeri.

Karréen er åben i det nordøstlige og det sydvestlige hjørne for at skabe øge kontakten mellem gård og gade. Den diagonale passage gennem ejendomsprojekt Kirkebjerg Gårdhave med det veldisponerede gårdrum skaber en fin sammenhæng. Der er parkeringspladser i den underjordiske P-kælder, hvor der også findes cykelværksted.

Beliggenheden Kirkebjerg er central 

Kvarteret har en fantastisk fin beliggenhed blot fem minutters gang fra ejendommen findes Brøndby Strandpark sig ud og tilbyder et syv kilometer langt natur- og friluftsområde med sandstrand, klitter, enge, overdrev og skov.

På Kirkebjerg Torv kan dagligdags indkøb foretages, Glostrup Shoppingcenter ligger blot 15 minutter væk og med kun 12 kilometer til København, så giver området ved Kirkebjerg alle muligheder for en god og central placeret bolig. Kirkebjerg har privatskole, og flere daginstitutioner er på vej i området.

Kvalitet i såvel område som infrastruktur

Kirkebjerg er Brøndbys nye, levende bydel med lejligheder, rækkehuse og grønne arealer. I løbet af de næste år vil området gennemgå en stor forandring og udvikle sig fra erhvervsområde til et centralt beliggende boligområde.

I 2025 åbner Hovedstadens Letbane. Den strækker sig over 28 km mellem Lyngby og Ishøj og får 29 stationer undervejs. På vejen vil letbanen blandt andet stoppe ved seks S-togsstationer og skabe nye muligheder på tværs af hovedstaden. Kirkebjerg Station åbner blot få hundrede meter fra ejendommen A/S Kirkebjerg Gårdhave.

Kirkebjerg ligger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby Kommune, og der er stor interesse for at bygge her, der er således allerede planlagt byggeri og friarealer
for en meget stor del af området. Derudover rummer Kirkebjerg store attraktive grønne områder som Vestvolden, Brøndby Skov og naturligvis stranden.

Galleri

A/S Bolig Kirkebjerg Gårdhave, Brøndby
A/S Bolig Kirkebjerg Gårdhave, Brøndby_3
2_A/S Bolig Kirkebjerg Gårdhave, Brøndby
p-kælder
Kirkebjerg Gårdhave, Brøndby_byggeri
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER