A/S Bolig Mallingparken

Beskrivelse

Malling er en by i rivende udvikling og med sin beliggenhed kun ca. 8 km. syd for Aarhus et sted, man gerne vil bo. Med korte afstande til såvel grønne områder som storbyen og med en m2-pris på ca. DKK 23.000 ser Crescendo frem til at udbyde ejendommen til vores investorer. Projektet er velbeliggende og fuldt udlejet med venteliste, og det overtages 2. januar 2022

Projektet omfatter i alt 50 fuldt udlejede lejligheder i to størrelser på henholdsvis 80 m2 og 90 m2, og indretningen såvel som beliggenheden har medført, at der er venteliste til boligerne.

Ejendommen har være i drift siden juni 2020 og udbuddet af konkurrerende og lignende lejeboliger i Letbanebyerne i det sydlige Arhus er meget begrænset. Den gennemsnitlige leje ligger på ca. DKK 8.000 pr. måned og med +7% i gennemsnitlige, årlige udlodninger er investeringen målrettet investor, der dels ønsker en stabil høj udlodning, dels en mulighed for, at efterspørgslen på enhederne vil medføre ekstraordinære lejestigninger.

Investeringsgrundlaget er derfor i al væsentlighed baseret på en god beliggenhed med høj efterspørgsel på enhederne kombineret med et fornuftige udlodninger.

Overtagelse sker forventeligt 2. januar 2022 med indbetaling mellem jul og nytår.

Galleri

Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER