13 kvalitetsboliger på Nørrebro

A/S Bolig Rådmandsgade Nørrebro

Beskrivelse

På Nørrebro, tæt på Københavns Universitet og Fælledparken, præsenteres hermed denne unikke boligejendom med 13 velindrettede lejligheder samt parkeringskælder med otte pladser. Investorerne får anvisningsret til boligerne, og investeringen kan således også ses som et alternativ til forældrekøb. Vi vurderer, at huslejen kan hæves ved genudlejning.

Ejendommen er nyopført i 2019 og beliggenheden i Rådmandsgade midt på Nørrebro i København gør denne syv etagers ejendom meget attraktiv.

Alle boliger er på ca. 110 m2 fordelt på 11 styk fireværelses lejligheder og to styk treværelses lejligheder.

Boligerne på Rådmandsgade 32 er opført med indeliggende og opvarmet trappe- og elevatorrum, med adgang til to boliger pr. etage. Alle lejligheder er ud over værelser og bad indrettet med køkken/alrum og opholdsrum. Samtlige boliger har store rummelige og sydvendte altaner.

Der er otte parkeringspladser i kælderen samt gårdhave med et godt fælles opholdsareal. Gårdhaven kombinerer grønne områder med belægning i natursten samt hængende haver med terrasse i træ.

Gedigne kvalitetsmaterialer giver robuste boliger

Der er tilstræbt et enkelt og robust materialevalg, der matcher omgivelserne og de omkringliggende bygninger i området. Mørkt tegl, mansardtag og kviste i zinkbeklædning går godt i spænd med, at facaderne er udført med vindueselementer i træ/alu og blændpartier/jalousier er i træ/perforeret stål i en varm nuance. Altanerne er i lys beton med glasværn.

Indenfor er trægulvene lyse og badeværelserne har sandfarvede klinkegulve, lyse vægfliser og afskærmning med glasvægge. Badeværelser er ligeledes udført med integreret vaskesøjle.

Køkkenerne er lyse, moderne og velindrettede med integrerede hårde hvidevarer.

Godt lokalmiljø og mulighed for aktiviteter

I gaden finder man både vuggestue, børnehave samt Rådmandsgade Skole.

Lommeparken BaNanna Park ligger i gaden som et grønt åndehul med legeplads, boldbaner og klatreportal. Parken udgør et godt samlingssteder for beboerne, der her kan finde plads til at samles.

Det eftertragtede Nørrebro

Nørrebro er et eftertragtet sted at bo, hvilket ses af antallet af beboere og på priserne for leje såvel som ejerboliger.

Dette er Københavns folkerigeste bydel med ca. 80.000 indbyggere og samtidig den del af København, som har størst koncentration af mennesker, idet hele 18.000 personer bebor bydelen pr. km2. Til sammenligning bor der ca. 7.000 mennesker pr. km2 på Vesterbro og ca. 8.000 pr. km2 på Østerbro.

Gennemsnitsprisen pr. m2 for en lejlighed i området ligger på ca. DKK 43.000, og lejeniveauerne er steget til mere end 2.500 pr. m2.

Homes nylige vurdering af lejlighederne i Rådmandsgade pr. februar 2023 er DKK 48.000 pr. m2. Årsagen hertil er ikke kun tilbuddet om specialforretninger og sameksistens kulturer imellem, men også det faktum, at der er gjort meget for at forbedre skoler og pasningsordninger.

Endelig er Nørrebro de studerendes foretrukne bydel, og de betaler gerne op til DKK 7.000 for et værelse i en velbeliggende lejlighed.

Central placering gør det nemt at bevæge sig rundt

Metrolinjen Cityringen, der åbnede i 2019, forbinder med 17 underjordiske stationer bydelene Nørrebro, Østerbro, Indre By, Vesterbro og Frederiksberg og har skabt en hidtil uset mobilitet i hovedstaden. Hele turen rundt tager blot 28 minutter, og der er flere stationer tæt på ejendommen.

 

Galleri

Raadmandsgade
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER