23 energirigtige kvalitetsboliger

A/S Bolig Remmehuse Ikast

Beskrivelse

Crescendo udbyder nu 23 energirigtige kvalitetsboliger, der er under opførsel på Remmehuse i Ikast. Den gennemsnitlige størrelse på 100 m2 gør rækkehusene perfekte for en bred målgruppe af lejere. Her er tale om boliger, der er til at betale, og derfor er boligerne værd at investere i.  

De 23 et-plans rækkehuse har veldisponerede planløsninger med højt til loftet og store vinduer, der giver et godt lysindfald. Ensidig taghældning bidrager endvidere til en god rumfornemmelse. Boligerne har alle store og indbydende køkken/alrum, og der er er tænkt i indretning med høj kvalitet, som imødekommer kravene til et moderne og velfungerende hjem.

Alle boliger har egen overskuelig have med terrasse samt egen carport med tilhørende redskabsrum, og ved hver terrasse opføres der hegn i vedligeholdelsesvenlige planker, hermed sikres fred til privatliv. Såvel redskabsrum som carport etableres med vedligeholdelsesfri beklædning, ligesom indkørsel og terrasse får gedigen belægning, mens alle udenomsarealer tilsås med græs.

Ejendommen bliver opført ved naturskønne Remmebakke, deraf navnet på selskabet, i det østlige Ikast. Nabolaget består primært af villaer, heriblandt en del liebhaverboliger. Andre nyligt opførte rækkehuse, der ligger som nabo til ejendommen, har været meget efterspurgte og er blevet solgt hurtigt. Udover de nære naturskønne arealer ligger ejendommen tæt på Ikast Golfklub, Højris Rideskole og Skelhøje Plantage, hvor der er rige muligheder for outdoor-oplevelser.

Ejendommen er beliggende godt 1,5 km fra nærmeste indkøb og godt 2 km fra Østre skole med tilhørende fritidsaktiviteter.

Ikast er hovedsæde for markante virksomheder og samtidig Danmarks tekstilhøjborg
Ikast er en kvalitetsby med gode skoler, daginstitutioner og en velfungerende infrastruktur, der bringer ’Den Østjyske Millionby’ i spil som et spændende jobmarked. Ikast kan imidlertid selv, når det gælder attraktive arbejdspladser. Udover de kendte danske tekstil- og modeproducenter DK Company og Bestseller, der markerer sig som solide vækstdrivere i lokalsamfundet, har kommunen bl.a. Siemens Wind Power, Mascot, IBF og KK Wind Solutions. På baggrund heraf pendler ca. 12.000 mennesker dagligt til Ikast-Brande Kommune for at arbejde.

Erhvervsaktiv kommune med succes og plads til sport

Ikast-Brande Kommune i Region Midtjylland har 42.400 indbygger og grænser op til kommunerne Herning, Vejle, Silkeborg, Viborg, Billund, Hedensted og Horsens. Indbyggertallet i kommunen forventes at stige med 4,3% frem mod 2045.

Dansk Industri har præmieret Ikast-Brande som landets mest erhvervsvenlige kommune i 11 ud af 13 år. Det store fokus på erhvervslivets trivsel, som kommunen prioriterer højt, er med til at sikre områdets arbejdspladser for fremtiden.

Kommunen har en høj grad af udviklingspotentiale som fremtidigt bosætningssted for unge, der er nyetablerede, for familier med børn samt for den stigende ældre del af kommunens befolkning, som ønsker en mindre lejebolig.

 

Galleri

Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER