17 lejemål i Kbh. NV tæt på Nørrebro

A/S Bolig Svanevej

Beskrivelse

Crescendo udbyder nu en core-ejendom beliggende på Svanevej i København NV. Det fuldt udlejet ejendomsprojekt med 17 lejemål, beliggende 4 km fra Rådhuspladsen i Nordvest-kvarteret ligger tæt på Nørrebro.

Eksperter vurderer, at Nordvest-kvarteret prisudviklings- og beboermæssigt kommer til at ligne Nørrebro, hvilket understreger potentialet i investeringen.

Svanevej ligger ca. 4 km. fra Rådhuspladsen og ca. 2 km. fra ejendommen på Sjællandsgade, som Crescendo på vegne af investorerne solgte for nylig. Afkastet på Sjællandsgade-ejendommen kan opgøres til ca. 35% pr. år i de fem år, ejendommen var i drift. Udover ejendommen på Sjællandsgade opfører Crescendo i øjeblikket en ejendom på Theklavej, der ligger ca. 900 meter fra Svanevej.

Om A/S Bolig Svanevej

Ejendommen, der er opført i 1947 og totalrenoveret samt konverteret fra erhvervslejemål til bolig med ejerlejlighedskvalitet i 2006, fremstår i god stand. Der er en stor fælles tagterrasse, cykelkælder, altaner/små haver i forskellige størrelser og store vinduespartier. Det gode lysindfald præger lejlighederne og giver en god rumfornemmelse.

Ejendommen består af 17 delevenlige lejemål 59 til 115 på i alt 1.443 m2. Den månedlige husleje udgør gennemsnitligt DKK 13.580.

Overalt er der indrettet med gedigne vindues- og dørpartier. Køkkenet har hvidt skabsinteriør med sokkel og hårde hvidevarer i børstet stål, og interiøret i badet matcher. Der er lyse trægulve og lyst gulv i badet. Der er depotrum til alle lejemål og elevator i ejendommen.

Placeringen i gåafstand til S-togsstationen, til dagligvarebutikker, restauranter og hovedstadens mange muligheder gør, at der er tale om en ejendom med meget lav tomgangsrisiko. Området er præget af fornyelse, og flere nye spændende boligprojekter er på vej i kvarteret. Den gode byudvikling vil højne den generelle kvalitet i kvarteret og påvirke markedsprisen positivt i årene fremover.

Urban og ung stemning i kvarteret

Grønne og rekreative områder i nærheden af ejendommen som Mimersparken, Superkilen og The Black Square, gør området attraktivt, og de mange planer for Nordvest og Nørrebro-kvarterets videre udvikling sikrer en dynamisk, ung urban vibe.

Kvarteret er en smeltedigel for kulturelle inputs og etniske originalitet. Området er trendy, og mange projekter har skabt grønne åndehuller i bydelen, i baggårdsmiljøerne og det gamle brokvarter oser af hygge med plads til diversitet. Der findes flere vuggestuer, børnehaver samt folke- og privatskoler i området.

De 17 lejemål er fordelt på forhus og baghus, hvor baghusene er byhuse med mindre have. Lejlighederne er hovedsageligt to- og treværelses bl.a. med klassiske køkken-alrum.

Tæt på alting

Ejendommen ligger i et kvarter, hvor der både er kontor- og beboelsesejendomme. Der er kort afstand til Nørrebro Station, hvorfra der både er S-tog og busser. Fra ejendommen er der ydermere let adgang til motorvejsnettet; Ring 2 kan tilkøres blot 1,1 km fra boligen.

Med offentlig transport eller på cykel kan lejere på Svanevej både nå Københavns Universitet (KU), Copenhagen Business School (CBS) og Indre By på blot 10-20 min.

Metrolinjen M3 Cityringen, der åbnede i 2019, forbinder med 17 underjordiske stationer bydelene Nørrebro, Østerbro, Indre By, Vesterbro og Frederiksberg, hvilket har skabt en hidtil uset mobilitet i hovedstaden. Turen rundt med Cityringen tager blot 28 minutter, så det er muligt at nå det meste.

Overtagelse af Svanevej sker februar 2023 med indbetaling efter aftale.

Galleri

A/S Bolig Svanevej
A/S Bolig Svanevej
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER