Fakta butik i Stege, Møn

A/S Fakta Randers-Møn – Stege

Beskrivelse

Ejendomsinvestering Møn: Stege er hovedbyen på Møn, og huser ca. 4.000 af Møns knap 12.000 indbyggere. Stege er præget af en utrolig smuk og livlig hovedgade, og generelt et velfungerende handelsliv med mange forskellige events og aktiviteter for alle aldre igennem hele året, der er helt unikt for en by med så relativt få indbyggere. Årsagerne er mange, men det virker helt åbenlyst, at en del af forklaringen er, at en meget stor andel af Møns 12.000 beboere foretager den overvejende del af deres indkøb i Stege. Byen er således præget af et utroligt varieret butiksudvalg både hvad angår dagligvarebutikker, og de mange udvalgsbutikker der er at finde på Steges primære butiksstrøg Storegade. Stege er placeret midt på Møn, og man kan køre fra den ene side af øen til den anden på under en time, og derved er der rig mulighed for at shoppe med natur, vand og skov tæt på.

Kommunen med landets længste kystlinje

Vordingborg Kommune omfatter Sydsjælland, Møn og Bogø og mere end 10 småøer og 46.000 borgere. Vordingborg er kommunen med Danmarks længste kystlinje på ikke mindre end 385 kilometer. Den lange kystlinje, kombineret med en storslået natur, gør Vordingborg Kommune til et attraktivt område for de mange mennesker, som sætter pris på at have både oplevelser og natur lige uden for døren. Der er gode forhold for både børn, voksne og ældre. Kommunen har et stort og bredt kulturtilbud, og forenings- og idrætslivet blomstrer og trives.

Hovedstaden København er let tilgængelig via motorvejen, og i løbet af ganske få timer kan man være i for eksempel Berlin eller Hamburg. Fakta A/S er allerede repræsenteret i byen, men har haft et ønske et nyt moderne anlæg, hvilket det er lykkedes at tilvejebringe på det attraktive hjørne af Østervangsvej og Storegade umiddelbart nordvest for bymidten. fakta A/S er meget tryg i etableringen, da man allerede har godt tag i kunderne fra den eksisterende butik på strøget, og ved en ny synlig og lettilgængelig butik, forventer fakta A/S at kunne øge omsætningen med 20-30%. Placeringen ligger ud til den primære trafikåre til Stege for trafikanter kommende fra vest og nord, og er således en ideel placering. Ligeledes etableres der rigeligt med p-pladser, så anlægget let kan håndtere de mange kunder, og forbi kørende turister på vej til øens største attraktion Møns Klint.

Galleri