K/S Bolig Brande

Beskrivelse

Crescendo tilbyder attraktiv investering i 24 energirigtige etplans dobbelthuse af høj kvalitet i K/S Bolig Brande.

De 24 nyopførte etplans dobbelthuse i ejendomsprojekt K/S Bolig Brande har en gennemsnitlig størrelse på 114 m2. Husene er indrettede med tre værelser, stue, entré og badeværelse samt et lækkert køkken med inventar fra Hanstholm Køkken.

Husene, der overalt er opført med kvalitetsmaterialer, er fuldmurede med stern i sort alu. Det skal fremhæves, at ejendommen er opført i ejerboligkvalitet.

Lejemål med eget solcelleanlæg

Boligerne har egen have med overdækket terrasse og et afskærmende hegn. Der er et stort isoleret udhus, integreret carport samt solceller, hvilket bidrager til, at lejer kan få et lavt energiforbrug.

Der findes trådløst styret gulvvarme i alle rum. Alle huse er dobbelthuse, så lejer kun har nabo til den ene side.

Kvalitetsbyggeriet er opført som lavenergihuse med loft ført til kip og spots i alle rum. Planløsningen er god, og der er minimal vedligehold ved ejendommen. Der er begrænsede fællesudgifter knyttet til lejemålene, idet fællesarealer udelukkende er vejareal, og lejerne selv har vedligeholdelsespligten for egen grund.

Ejendommen henvender sig til et bredt segment af lejere; familier, seniorer og enlige da såvel gennemtænkt indretning, gode udearealer som lav månedlig husleje, betyder meget for husstandens samlede økonomiske råderum.

Central beliggenhed med kort vej til motorvejsnettet

Med blot en kilometer til Brande Station og centrum, 500 meter til nærmeste dagligvarebutik samt 900 meter til den nærmeste skole, er der nem adgang til de vigtigste aktiver i dagligdagen.

Brande i Region Midtjylland imødeser en spændende fremtidig udvikling. Der er gang i befolkningstilvæksten, jobmarkedet i by og opland er enormt, og flere af landets største dagligvarebutikker satser på byen, heriblandt Netto og Aldi, der gennem den seneste tid har åbnet supermarkeder i byen.

De 24 nyopførte dobbelthuse er centralt beliggende i den nordøstlige del af byen ikke langt fra motorvejsnettet, som forbinder Brande med Den Østjyske Millionbys mange muligheder i forhold til bl.a. jobs.

Brandes placering, den veludviklede infrastruktur med 30 minutters transport i bil til Vejle og blot 20 minutters kørsel til Herning gør, sammen med det faktum at henved 12.000 personer pendler til og fra kommunen dagligt, at Brande har en høj grad af udviklingspotentiale som fremtidig bosætningsby.

Brandes gode skoler, gymnasium og daginstitutioner samt det veludviklede kultur- og foreningsliv, der udover egnsmuseum, højskole og musikskole, samt idræts- og svømmehal, giver optimale muligheder for det gode liv.

Galleri

K/S Bolig Brande
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER