K/S Bolig Faxe Huse

Beskrivelse

K/S Bolig Faxe Huse er 38 velbeliggende rækkehuse på mellem 67 og 86 m2 i den indre del af Faxe. Ejendommen er placeret, så der er godt med plads, lys og luft mellem boligerne. Overalt er der tænkt i kvalitetsmaterialer og i at optimere dagslyset i rummene. 

De gedigne rækkehuse er forbundet af en indre gade med stisystem ud til de enkelte huse, det gør det nemt at orientere sig og skabe rum til leg eller fællesskab. Der er skabt mange parkeringsmuligheder såvel for biler som for cykelparkering ved ejendommen.

Beliggenhed bliver præget af de naturskønne omgivelser. Her er grønt med flere skovbeplantninger i umiddelbar nærhed. Ejendommen ligger blot 1 km. fra Faxe midtby, og der er kun 5-10 minutters gang til den nærmeste dagligvarebutik. Det hyggelige handelsliv på Torvegade byder på forskellige specialbutikker, en café, spisesteder og dagligvarebutikker.

Boligens indretning

Entreen har en størrelse, så den kan udnyttes til lette gøremål. Stue og køkken er placeret mod sydvest, så man har glæde af eftermiddags- og aftensol. Indretningen af køkkenet er tænkt, så man kan tale med sine gæster, mens man laver mad, dog er placeringen i en niche, så man ikke nødvendigvis skal kigge ud i køkkenregionen hele tiden.

Soveværelserne har plads til en stor dobbeltseng, og skulle der være behov for flere skabe, end der allerede er etableret her, er det også en mulighed. Selv den mindste bolig har et ekstra værelse, så der er plads til et barn, en gæst eller til et hjemmekontor.

Alle boliger har tilknyttet en fin lille gårdhave med eget skur, flisebelægning samt plads til at grille og nyde maden.

Harmoni og fællesskab i en bebyggelse med række- og parcelhuse

Faxehuse er en harmonisk bebyggelse, hvor der er tænkt i livskvalitet og gode håndværksmæssige løsninger. Byggeriet lever op til alle krav i det seneste bygningsreglement, Br18. Rækkehusene bliver højisolerede og monteret med helt moderne vinduessystemer med 3-lags glas. Kombineret med gulvarmeløsninger gør dette, at der kan forventes meget lave udgifter til opvarmning. Der er skabt boligventilation med genanvendelse af varmen overalt, så indeklimaet er optimeret.

Der er forberedt til både bredbånd og kabel-tv, ligesom der er klargjort til el-ladestandere. Overalt i boligerne er der valgt kvalitetsmaterialer: Gulvene er meget slidstærke og nemme at renholde, loftet er udført med Troldtektplader, som giver god akustik i rummene. Køkkenerne leveres af ’Svane Køkkenet’ og er udstyret med varmluftovn, induktionskogeplade, emfang og opvaskemaskine. Ejendommen er mærket med det bedste energimærke: A2020.

Badeværelset har flotte klinker på gulv og i bruseniche, der er god bordplads og skab til opbevaring.

Plads til aktivt fritidsliv 

På skoleområdet er Faxe godt forsynet med fem folkeskoler og to friskoler. Herudover er der SFO, kommunal dagpleje og 11 kommunale og to selvejende dagtilbud. Faxe Kommune tilbyder også tre private dagtilbud og ca. 20 private pasningsordninger.

Faxe Hallen danner en perfekt ramme om et aktivt fritidsliv; for med et 1000 m2 stort gulvareal er der mulighed for at boltre sig indenfor stort set alle sportsgrene, ligesom hallerne også ofte anvendes til messer, koncerter og udstillinger. Herudover rummer Faxehallerne en svømmehal samt gode udendørs sportsfaciliteter.

Galleri

K/S Faxe Huse
Faxe Huse Fuldtegnet
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER