K/S Bolig Østerlund Herning

Beskrivelse

K/S Bolig Østerlund Herning er 31 identiske og fritliggende etplans huse, som er beliggende i et naturskønt parcelhusområde i den vestlige del af Herning-forstaden Gjellerup.

Husene på Østerlund 22-82, der hver især er på 114 m2, har funktionelle planløsninger, er adskilt af carporte og har ensidig taghældning.

Boligerne er opført løbende i årene 2009 til 2019, og alle huse har fjernvarme. Husene er opført med murede gavle, tag med tagpap, træ/alu. vinduer, alle med minimale vedligeholdelsesbehov.

Mulighed for separat børne- / voksenafdeling

Samtlige boliger indeholder stue, køkken/alrum, entré, bryggers, badeværelse og tre værelser. Inventaret, der er i lyse materialer, er fra HTH.

Boligerne har en funktionel planløsning og en gennemtænkt indretning, der gør, at hjemmet kan indrettes, så børne- /voksenafdeling er adskilt. To værelser ligger i separat afsnit, og herudover er der et stort køkken-alrum med adgang til et værelse.

To store glaspartier i køkken/alrum og stue sikrer godt lysindfald og en god fornemmelse af luft og lys i boligen. Fra stue og alrum er der adgang til to terrasser til alle boliger. Der er solterrasser til hver enkelt bolig, heraf er de fleste sydvestvendte med private gårdhaver. Ved ejendommen er der grønne arealer med en stor legeplads.

Nærhed til indkøb, god infrastruktur og bekvem beliggenhed i et levende lokalområde

Ejendommen er beliggende 800 meter fra nærmeste indkøbsmulighed. Skole og fritidsaktiviteter kan nås på 10 min. på cykel via stisystemer, så der ikke skal krydses veje.

Forstaden Gjellerup har knapt 4.000 indbyggere, og ejendommen ligger i den vestlige del af byen ved Gjellerup Enge, hvor græssende dyr, eng, skov og krat skaber rekreativ atmosfære og mulighed for at færdes ad nye stier i et rekreativt område med vild natur.

Gjellerup og Hammerum er forstadsbyer, der er vokset tæt sammen, hvilket gavner nærområdets mange faciliteter. Byerne har gode indkøbsmuligheder med mange dagligvarebutikker. Begge byer ligger i cykelafstand fra Herning, og fra Hammerum er der togforbindelse til Aarhus.

Beliggenheden midt i Jylland og den veludviklede infrastruktur med motorvejen styrker forbindelsen til ’Den Østjyske Millionbys’ mange arbejdspladser. Fra Herning er der således motorveje i nord-, syd- og østgående retning, hvilket har medvirket til, at hele det østjyske arbejdsmarked og trekantsområdet er blevet markant mere tilgængeligt og bosætning i Herning mere attraktivt.

Afstanden til Aarhus eller Vejle er under en times kørsel på motorvej, Silkeborg ligger blot 44 km. fra Herning, og Viborg kan nås på tre kvarter. Fra Herning station afgår regional- og intercitytog, og selve byen er bundet godt sammen af diverse buslinjer.

Herning samt oplandsbyerne er et knudepunkt i forhold til uddannelse, kultur, sport, messer, internationale events og koncerter i verdensklasse. Og som attraktiv erhvervskommune har Herning fokus på at skabe vækst og gode vilkår såvel for befolkningen som for kommunens mange virksomheder.

Galleri

Østerlund Herning
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER