Investeringsejendom i Viborg

K/S Gl. Skivevej, Viborg

Beskrivelse

Investeringsejendom i Viborg udlejet til F&H of Scandinavia. Ejendommen er på i alt 17.871 kvm og er opført på en grund på 35.542 kvm. Ejendommen er opført i 1979 til den nuværende bruger med en til- og ombygning i 1987. Ejendommen har en meget markant beliggenhed med en betydelig facadelængde ud mod den indre ringvej. Ejendommen er således et godt ”udstillingsvindue” ud til de ca. 12.000 biler, der dagligt kører forbi ejendommen. Ejendommen er beliggende i et fuldt udbygget og velfungerende erhvervsområde.

F&H A/S er blandt branchens ældste grossistvirksomheder, og har eksisteret siden 1945. Virksomheden oplevede igennem 1990’erne en turbulent periode, som først for alvor blev ændret ved en rekonstruktion i 2000, hvor Jernia ASA, Norge, som købte virksomheden i 1998, ansatte den nuværende adm. direktør Knud Lomborg. Virksomheden er i dag markedsledende på salg og distribution til isenkramsektoren i Skandinavien. Virksomhedens 4 hovedområder udgør salg og distribution af, 1) internationale mærkevarer, (eks. Rosti og Jacob Jensen), 2) ”private label” produkter, (eks. Inside (Inspiration) og Cook & Baker (Imerco), 3) Agentursalg af mærkevarer og egne produkter til dagligvarekæderne og 4) salg og distribution af ”no name” varer primært fra producenter i Europa og Østen.

Mens det sidste punkt tidligere var det væsentligste produktområde, er det nu de øvrige 3 produkttyper som er de mest fremgangsrige i selskabet. F&H A/S har siden 2000 udviklet sig fra en traditionel national grossistvirksomhed, til i dag en skandinavisk handelsvirksomhed med egne salgsselskaber i Oslo og Stockholm. Virksomheden har i dag tætte partner relationer med alle betydende faghandels kæder i Skandinavien, ligesom virksomheden har eksklusive distributionsrettigheder for en rækker anerkendte internationale mærkevare producenter.

Galleri