Investeringsejendom i Esbjerg udlejet til Elgiganten

K/S Retail Jylland – Esbjerg

Beskrivelse

Investeringsejendom i Esbjerg udlejet til Elgiganten: Ejendommen er opført i 1977, men ved ombygning i 1995 er bygningen ændret, ved at nye facader og skillevægge er opsat. I 2001 tilkøbte de tidligere ejere naboejendommen på 600 kvm, og sammatrikulerede de 2 ejendomme, således at det samlede lejeareal i dag udgør 1.400 kvm.

Bebyggelsen er opført i mursten, der er beklædt med metalplader. Taget er udført som built-up og vinduer er isat termoglas. Ejendommen fremtræder pæn og velholdt. Som det er tilfældet med de to øvrige ejendomme, er også denne
ejendom beliggende i et særdeles attraktivt område for storbutikker. Der er stor synlighed for den kørende trafik. Som øvrige lejere i området kan nævnes Bilka, Hennes & Mauritz, OBS og Bauhaus.

Alle ejendomme i K/S Retail Jylland er udlejet til El-Giganten A/S, der oprindeligt har indgået en 15 årig uopsigelig lejekontrakt på alle ejendomme. Ved overtagelsen af ejendommene den 31. december 2002 resterer 11 år af uopsigeligheden. Elkjøp ASA, Norge, moderselskab for El-Giganten A/S, har afgivet selvskyldnerkaution for opfyldelse af forpligtelserne i de indgåede lejekontrakter.

El-Giganten A/S er en markant aktør på det danske marked inden for forbrugselektronik og husholdningsapparater. Selskabet vinder til stadighed markedsandele i Danmark. Denne fremgang er tilvejebragt via selskabets 17 kæmpe varehuse, som geografisk er spredt i hele Danmark. Der er allerede planer om udvidelse med nye varehuse, bl.a. Ørestadscentret. For yderligere oplysninger henvises til selskabet hjemmeside www.elgiganten.dk.

Denne investeringsejendom er udbudt til salg i 2002 og er i dag ejet af ni personer via kommanditselskabet K/S Retail Jylland. Kontakt os gerne for nærmere information om denne ejendomsinvestering i Esbjerg.

Galleri