Lagkagehuset i centrum af Haderslev

K/S Teaterstien 2A Haderslev

Beskrivelse

Investeringsejenom i Haderslev udlejet til Lagkagehuset:

Ejendommen ligger på egen grund og er en enkelt bygning, hvor ydervæggene primært er opført i mursten samt en tagdækning af tegl. Udover murstenskonstruktionen er dele af væggene dog konstrueret i betonelementer. Især på bagsiden af bygningen fremstår ydervæggene i beton. Ejendommen er påført i 201 og fremstår i pæn stand. Facaden vendt mod Teaterstien er konstrueret med store vinduespartier, som skaber synlighed for ejendommens detailhandelsareal.

På en resterende del af bygningen fremstår facaden blot som de murstens- eller betonelementkonstruerede ydervægge. På bagsiden af bygningen er der meget begrænset synlighed., da der stort se ikke er vinduer i ydervæggene. Den bagerste bygningsdel anvendes til produktion, lager og administration og indeholder desuden et mindre område til vareindlevering. Bygningen indeholder arealer på førstesalen, som anvendes som kontor. Førstesalen inkluderer endvidere en terrasse, som kan benyttes af medarbejderne. Bagved ejendommen findes en større parkeringsplads, som giver mulighed for to timers gratis parkering.

Haderslev By og omegn

Ejendommen er centralt beliggende lige udenfor byens strøgområde. Området byder på en række boliger og blandede erhverv. Naboejendommen omfatter bl.a. busstationen, et lejlighedskompleks og en dagligvareforretning samt McDonald’s på adressen Teaterstien 5. Derudover er mange cafeer, restauranter og andre småerhverv beliggende i området omkring Teaterstien 2A. Området er relativt let tilgængeligt med privat befordring via motorvej E45 og Ribe Landevej. Der er mulighed for parkering på ejendommens grundareal. Den bagvedliggende matrikel, hvorpå en dagligvareforretning er beliggende , har endvidere en større parkeringsplads, der kan benyttes.

Haderslev er en købstad og domkirkeby i Sønderjylland. Haderslev by er med sine 22.000 indbyggere handelscentrum for hele Haderslev Kommune med i alt 56.000 indbyggere.

Galleri