71 nye delevenlige lejligheder i Aarhus

K/S Vintervej

Beskrivelse

Ny boligudlejningsejendom Aarhus: 71 skønne, lyse lejligheder lige uden for Aarhus centrum. Ejendommen er placeret midt i Aarhus’ grønne bånd. Lige ved al den ro og kraft som egetræerne i Hasle Skov udstråler.

Med et naturligt vandløb og små broer over grøfterne indbyder den levende gård, hvor der både findes frugtbuske, hyggelige mødesteder, træbeklædte lagerrum og en legeplads, til hyggeligt samvær med dine venner, familie eller naboer.

Egelunden er flot og i harmoni. De runde hjørner er et særpræg for bydelen, men her kommer de til deres fulde ret op mod naturens bløde former.

Der er kælet for detaljen fra murværket, hvor de flotte sten fra Strøjer tegl deler opmærksomheden med vinduesrammerne og søjlerækker beklædt med nydelige trælameller. Det organiske samspil med farverne giver en spændende bygning, der bryder med det forventelige.

Boligudlejning

Nu kan du bo midt i Aarhus’ grønne bånd. Lige ved al den ro og kraft som egetræerne i Hasle Skov udstråler. Med et naturligt vandløb og små broer over grøfterne indbyder den levende gård, hvor der både findes frugtbuske, hyggelige mødesteder, træbeklædte lagerrum og en legeplads, til hyggeligt samvær med dine venner, familie eller naboer.

Husleje fra 6.300 kr.

Nu opføres 71 skønne nye delevenlige lejligheder til leje på Vintervej i Aarhus V, som står indflytningsklare nu. Du finder både 2- og 3-værelses lejligheder til en husleje fra 6.300 til 9.000 kr. om måneden. De 71 delevenlige lejligheder i Egelunden giver en attraktiv blanding af den bedste indretning og gode materialer.

Omkring Egelunden finder der rigeligt med muligheder for gratis parkering – og at få din elbil genopladet. Du kan også benytte dig af den overdækkede og aflåste cykelparkering lige ved døren.

Vælg imellem 2 eller 3 værelser og glæd dig over dit dejlige rummelige badeværelse, moderne og funktionelle køkken, opvaskemaskine, vaske- og tørremaskine og gulvvarme. I størstedelen af stuelejlighederne kan du desuden nyde din helt egen terrasse.

Du kan springe på cyklen, bussen eller i den bil, som du i stedet kan få for pengene og køre fra den frie natur til byens muligheder, når du har behov for dem. Der er let adgang til områdets nye supercykelsti, og bussen går kun 500 meter fra din hoveddør.

I Egelunden bor du i harmoni. Din nye vej hedder Vintervej, og fordi alle vejene omkring dig er opkaldt efter årstider, kaldes kvarteret også ”kalenderkvarteret”. Meget sigende for et sted, hvor du kan finde inspiration i de skiftende årstider. Her i det grønne bånd af skove, stier og dejlige områder i det vestlige Aarhus får du naturen helt tæt på.

Den velplejede skov byder hver dag velkommen. Du kan finde ro, men du kan også finde et sted at spille bold eller bare finde en skøn plet at nyde solen og livet omkring dig.

Galleri