45 lejligheder i attraktiv bydel af Aalborg

Lindholm Brygge

Beskrivelse

Lindholm Brygge er en af Aalborgs nye attraktive bydele i det gamle industrikvarter, der tidligere husede cementfabrik og udskibningshavn. Området er samtidig en del af Aalborgs såkaldte vækstakse.

Det gamle industriområde har over de seneste år undergået en stor forandring til i dag at være et dejligt boligmiljø for unge og midaldrende. Nærheden til byen, fjorden og store rekreative områder udgør tilsammen et pragtfuldt miljø. I 1911 startede produktionen af cement på Lindholm Brygge, da Dansk Andels Cement (DAC) blev grundlagt. Området har gennem tiderne været præget af mange forskellige og markante industribygninger. Én af dem er fabriksbygningen med tilnavnet ”Katedralen”. Den blev oprindeligt opført i 1913. Cementproduktionen ophørte i 1978.

Den historiske baggrund med de store siloer er baggrunden for, at Lindholm Brygge er udpeget som højhusområde. Boligerne ligger tæt på fjorden og Lindholm Strandpark – et stort smukt naturområde, hvor du kan tage en dukkert fra badebroen, mens ungerne kan bade og fange rejer i den lavvandede lagune. Her er også beachvolley, træningsredskaber og en lille sti, der indbyder til en gå- eller løbetur ud i naturen. Ud over skøn natur er der både institutioner, skoler, indkøbs-muligheder og caféer i nærområdet. Ellers skal du blot krydse Kulturbroen – den nye gang-og cykelsti over Limfjorden – for at komme ind til hjertet af Aalborg, der byder på masser af specialbutikker, shopping og et hyggeligt cafémiljø. Skal du ud i landet, kan du fra Lindholm Brygge nemt springe på et tog fra Lindholm St., lige som du har let adgang til både lufthavnen og motorvejen. Området er perfekt til en gå- eller cykeltur, da du praktisk talt bliver nabo til det grønne åndehul Lindholm Strandpark, hvor der også er mulighed for at bade i Limfjorden. På kun fem minutter til fods er der flere indkøbsmuligheder samt Lindholm Station, så du kan let komme til Aalborg med tog eller bus. Det er med andre ord eksklusive lejligheder på en eftertragtet adresse i Nørresundby.

Hele området på Lindholm Brygge er især de seneste 5 år blevet særdeles attraktivt hos nye beboere. Dette skyldes som ofte mange forskellige faktorer, herunder kan især fremhæves: De flotte rekreative områder, områdets beliggenhed tæt ved Aalborg Lufthavn, gåafstand til Nærbanen samt den nyåbnede Kulturbroen, som forbinder området direkte med det eftertragtede Vestbyen med 9000 Aalborg.

Galleri