18 nyopførte rækkehuse

A/S Bolig Helsinge

Beskrivelse

Hermed præsenterer Crescendo muligheden for at investere i 18 velbeliggende fuldt udlejede et plans nyopførte rækkehuse i Nordsjællandske Helsinge. Ejendommen har ejerboligkvalitet og er opført i et attraktivt fuldt udviklet kvarter med både ejer- og lejeboliger. Investeringen er funderet i et ønske om et sikkert, stabilt og stigende afkast, der er budgetteret til en årlig forrentning på +7%.

Ejendommen er nybygget og beliggende i den vestlige del af Helsinge. De 18 boliger, som Crescendo her præsenterer, ligger i gåafstand af et flot naturområde med snoede vandrestier, og husene i nærheden er primært ejerboliger, hvilket medvirker til, at området fremstår velplejet og pænt.

De 18 identiske etplans rækkehuse, der alle er 75 m2, og som har egen for- og baghave med terrasser, er opført i tre rækker med henholdsvis fem, seks og syv boliger i hver række. Til alle boliger er der eget isoleret skur / depotrum på seks m2.

Ejendom med ejerboligkvalitet

Boligerne er opført i høj kvalitet bl.a. med køkken og badeværelseselementer fra Invita samt opvoksede kirsebærlaurbær-hække rundt om terrasseområdet.

Sælgers udgangspunkt har været at beholde ejendommen, hvilket afspejles i den høje byggekvalitet, som lejere og kommende investorer nu nyder
godt af.

Boligerne har en optimal planløsning med to store værelser, et rummeligt badeværelse med vaskesøjle og et stort rum, som integrerer køkken/alrum med stue. Der er fjernvarme i ejendommen, ventilationsanlæg og gulvvarme i alle rum, og der har været fokus på energioptimering i byggeriet, så boligerne er miljø- og energivenlige, hvilket højner kvaliteten og fremtidssikrer ejendommen.

Til de 18 boliger er der tilknyttet 27 parkeringspladser, som er græsarmerede. Der er parkering på terræn for både biler og cykler, ligesom der findes ladestandere til elbiler på parkeringspladsen.

De daglige indkøb kan nemt klares, og Lidl ligger blot 11 minutter på gåben fra ejendommen, mens Netto, Rema1000, Kvickly og Coop 365 kan nås
med fire minutters kørsel.

Helsinge er et dynamiske samlingspunkt med mulighed for pendling til gode arbejdspladser 

De ca. 2.700 virksomheder indenfor kommunen har 14.400 jobs. Der er talrige arbejdspladser i oplandet: Hillerød med virksomheder som Novo Nordisk A/S, ATP og Foss A/S ligger 17 km. fra ejendommen, og Helsingør med Siemens, Bavarian Nordic, Oticon og Coloplast er 30 km. fra ejendommen. København, med +400.000 arbejdspladser, kan nås på 40 min. i bil, og på 60 min. med tog.

Stationsbyen Helsinge er en handelsby med driftigt erhvervsliv og meget at byde på for alle aldre. Siden 50erne er indbyggertallet fordoblet; for
Helsinge er et godt sted at bo. Det nye Administrative og Sundhedsfaglige hus integrerer behandling for alle generationer. Udbuddet af daginstitutioner og plejehjem er godt. bl.a. er et helt nyt friplejehjem åbnet. Flere gode specialbutikker findes i byen, og tilstedeværelsen af mange af de større danske supermarkeder gør det nemt at købe ind i byen.

Udendørsliv på toppen af Nordsjælland

Toppen af Nordsjælland og dermed Gribskov Kommune er præget af den sommerhusstemning og tiltrækning af mange besøgende, som byerne
Tisvildeleje, Rågeleje og Gilleleje bibringer. Gilleje er, udover at være Sjællands nordligste punkt og fiskerby, kendt for et være et sted der, især i
sommerhalvåret, tiltrækker mange turister.

Crescendo glæder sig over at kunne tilbyde denne attraktive investeringsmulighed.

 

 

Galleri

Kort_Helsinge
Collage_AS_Bolig_Helsinge
Helsinge rækkehuse
A/S Bolig Helsinge
Vue A/S Bolig Helsinge
Helsinge gavle
Toglinjer_Helsinge
Tisvildeleje
Gribskov ved Helsinge
Christian Stenbjerre

ADM. DIREKTØR/CEO │PARTNER