FULDTEGNET: A/S BOLIG RÅDHUSGÅRDEN SKANDERBORG

Crescendo har netop afsluttet aktietegningen i A/S Bolig Rådhusgården Skanderborg. Projektet omfatter 20 nyrenoverede lejelejligheder i Skanderborgs tidligere rådhus med en købesum på 51,5 millioner kroner. De 10 investorer har tilsammen skudt 19,3 millioner kroner i projektet og kan se frem til et forventet årligt afkast (IRR) på ca. 7.50%.

I det gamle rådhus på Adelgade 36 i centrum af Skanderborg, har Crescendo udbudt en attraktiv investeringsmulighed i form af 20 nyrenoverede lejligheder, hvor kvalitet og æstetik er nøgleordene i ombygningen.

Skanderborg er en by i vækst med en forventet stigning i indbyggerantallet på cirka 18% frem til 2036, svarende til godt 11.000 nye borgere. Statistikken viser, at den nye borger i Skanderborg Kommune er kendetegnet ved at være ressourcestærk, og dermed tilhørende det segment af lejere, der er målrettet nærværende projekt.

Aarhus Hovedbanegård nås på ca. 12 minutter med IC lyntog og E45 passerer i passende afstand uden støj til følge. Projektets indkøbspris er attraktiv i forhold til såvel beliggenhed som i m2 – pris i området generelt.