NY INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG I RINGSTED

Tilstrømningen af nye indbyggere til hovedstaden fortsætter, og med stigende boligpriser i København opstår nye muligheder i omegnskommunerne.

Det tidligere kaserneområde i Ringsted gennemgår i disse år en transformation til en ny grøn bydel og er med den nye højhastighedsjernbane kun en god halv time fra København H. Crescendo udbyder nu et ejendomsprojekt med 18 nye rækkehuse under opførelse.

Indkøbsprisen er attraktiv i forhold til beliggenheden, der er lejereserver i ejendommen og investor hæfter ikke for noget udover sit indskud.

Investeringsgrundlag
  1. Med de høje boligpriser i København og den begyndende udflytning er der øget fokus på at bosætte sig i omegnskommunerne – og her ligger Ringsted rigtig godt placeret.
  2. Rejsetiden med tog fra Ringsted til København H med den nyåbnede København-Ringsted Banen er blot 34 minutter og det er således muligt at bosætte sig i Ringsted og pendle til arbejde i København.
  3. Kaserneområdet i Ringsted er byens nye, attraktive boligområde, som tiltrækker såvel børnefamilier som seniorer. Den gode beliggenhed med gode transportmuligheder gør, at der altid vil være efterspørgsel efter boligerne.
  4. Ejendommen ligger i et fuldt udbygget område, med placering af en Rema 1000 et stenkast derfra. Tages dette i betragtning sammenholdt med afstanden til skole og daginstitution, så tilbyder projektet et produkt, der kan dække behovet for de fleste børnefamilier.
  5. Der er tale om familie- og ældrevenlige, veldisponerede og funktionelle 1-plans boliger med loft til kip, som tilbyder de samme funktioner som større – og dyrere 2-plans boliger. Boligtypen og indretningen rammer en meget bred målgruppe – herunder også den voksende ældre befolkningsgruppe.
  6. Ringsted er en god udlejningsby og rækkehuse er et efterspurgt produkt. I øjeblikket er udbuddet særdeles lavt og det er ikke muligt leje et rækkehus med snarlig indflytning.
  7. Det er hensigten at beholde alle 18 boliger i hele budgetperioden, og investeringen skal derfor vurderes som en driftscase. Ejendomsmarkedet kan dog ændre sig i en sådan grad, at strategien omlægges til salg af de enkelte boliger i takt med, at de opsiges.
  8. Investor kautionerer ikke for lånene og hæfter dermed alene med den indskudte kapital.
  9. Sælger har i 2019 opført en lignende ejendom i området, som er i god drift og hvor det har været muligt at hæve lejen ved genudlejning.
  10. Crescendo har gennem mange år administreret to andre ejendomme i Ringsted og har således førstehåndserfaring fra området.