Nytårskur hos Crescendo

NYTÅRSKUR HOS CRESCENDO

Torsdag den 18. januar blev der ønsket ’Godt nytår’ blandt Crescendos investorer; for her blev den traditionsrige Nytårskur afholdt.

Traditionen for nytårskur den tredje torsdag i januar er lang hos Crescendo.

Investorarrangementet er blevet afholdt årligt hele 20 gange i løbet af de 22 år, Crescendo har eksisteret. Og i år slog antallet af deltagere alle tidligere kure; for investorkredsen er vokset støt.

ET FESTFYRVÆRKERI AF EN AFTEN

Nytårskuren 2024 blev skudt i gang med bobler og canapeer, hvorefter en skøn tre-retters menu med tilhørende vine blev nydt.

Årets hovedtaler Bjarne Corydon, adm. direktør og chefredaktør ved BØRSEN, gav sit syn på rigets tilstand, på de internationale udfordringer vi præges af, og i nedslag fortalte han om sin karriere som politisk rådgiver, finansminister og nu leder af Danmarks mest ambitiøse erhvervsavis.

Det er en fornøjelse at mærke den dedikerede og trofaste investorkreds. Og vi takker for en god aften i godt selskab og glæder os over, at så mange trodsede vintervejr og dermed glatte veje for at deltage i denne festlige start på 2024.

SKAL DU OGSÅ VÆRE CRESCENDO-INVESTOR? KOM MED PÅ INTERESSELISTEN

Ønsker du at blive Crescendo-investor og få et forspring i forhold til orientering om nye investeringsprojekter, kan du tilmelde dig vores interesseliste her.