A/S Bolig Emilsvej Silkeborg er fuldtegnet

Ejendomsprojektet A/S Bolig Emilsvej i det nordvestlige Silkeborg ved attraktive Buskelund er nu fuldtegnet.

Investorerne kigger her ind i et ejendomsprojekt, hvor de med en 10% ejerandel på DKK 2.900.000 opnår en IRR på 7,17%, og ejendommens startafkast ligger på 4,41%.

De 34 rækkehuse, som er opført i Levehuse A/S’ kendte høje kvalitet, ligger i et roligt område med nem adgang til skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Der er kun 5 km. til Silkeborg bymidte, hvor bylivets faciliteter som caféer, restauranter, kultur- og handelsliv kan nydes. Buskelund er et attraktivt område med skøn natur, kuperet terræn og et rigt dyreliv. Området har ca. 12.000 indbyggere, og der er stor interesse for at flytte dertil. Et godt foreningsliv, gode fællesfaciliteter og veltilrettelagte stisystemer, der gør færdsel trygt, sikrer, at området er et godt sted for børnefamilier at slå sig ned.

Blot tre kilometer fra ejendommen når man nemt tilkørslen til motorvejen med retning mod både Aarhus eller Herning, hvilket betyder, at med en rejsetid på ca. 30-35 min. i bil kan man nå Aarhus eller Herning. Herudover er de offentlige transportmidler godt udviklede her i ‘Den Østjyske Millionby’; indenfor maksimum en times transporttid kan et udbud af 600.000 arbejdspladser nås.

Vores investorkreds viser tillid til vores udvælgelse af ejendomsinvesteringsprojekter i kvalitetsbyer. Tilliden er vi meget taknemmelige for og stolte af.