A/S Bolig Svanevej er fuldtegnet

Vores ejendomsprojekt A/S Bolig Svanevej i København NV tæt på Nørrebro og blot fire km fra Rådhuspladsen er nu fuldtegnet.

Det fuldt udlejet ejendomsprojekt med 17 lejemål har en central beliggenhed, og investorkredsen kigger her ind i et ejendomsprojekt, hvor de med 10% ejerandel på DKK 2.550.000 opnår en IRR på 6,03%, stratafkastet er 3,96% og ejendommens årlige udlodning er ca. 4%.

Vi takker for investorernes tillid til vores selektive udvælgelse af ejendomsinvesteringer og glæder os over det gode projekt.

Potentialet er i top

Eksperter vurderer, at København NV prisudviklings- og beboermæssigt kommer til at ligne Nørrebro, hvilket understreger potentialet i investeringen.

Svanevej ligger ca. 2 km. fra ejendommen på Sjællandsgade, som Crescendo på vegne af investorerne solgte i 2022. Afkastet på Sjællandsgade-ejendommen kan opgøres til ca. 35% pr. år i de fem år, ejendommen var i drift. Udover ejendommen på Sjællandsgade opfører Crescendo i øjeblikket en ejendom på Theklavej, der ligger ca. 900 meter fra Svanevej.

Om A/S Bolig Svanevej

Ejendommen, der er opført i 1947 og totalrenoveret samt konverteret fra erhvervslejemål til bolig med ejerlejlighedskvalitet i 2006, fremstår i god stand. Der er en stor fælles tagterrasse, cykelkælder, altaner/små haver i forskellige størrelser og store vinduespartier. Det gode lysindfald præger lejlighederne og giver en god rumfornemmelse.

Ejendommen består af 17 delevenlige lejemål 59 til 115 på i alt 1.443 m2. Den månedlige husleje udgør gennemsnitligt DKK 13.580.

Overalt er der indrettet med gedigne vindues- og dørpartier. Køkkenet har hvidt skabsinteriør med sokkel og hårde hvidevarer i børstet stål, og interiøret i badet matcher. Der er lyse trægulve og lyst gulv i badet. Der er depotrum til alle lejemål og elevator i ejendommen.

Placeringen i gåafstand til S-togsstationen, til dagligvarebutikker, restauranter og hovedstadens mange muligheder gør, at der er tale om en ejendom med meget lav tomgangsrisiko. Området er præget af fornyelse, og flere nye spændende boligprojekter er på vej i kvarteret. Den gode byudvikling vil højne den generelle kvalitet i kvarteret og påvirke markedsprisen positivt i årene fremover.

Læs mere om ejendommen

 

Endnu ikke tilmeldt vores interesseliste?

Ønsker du at blive Crescendo-investor og få et forspring i forhold til orientering om nye investeringsprojekter, kan du tilmelde dig vores interesseliste her.