Med fornøjelse kan vi fortælle, at vores seneste investeringsmulighed A/S Bolig Remmehuse Ikast nu er fuldtegnet. ‘Vi takker for investorernes tillid og ser frem til vores samarbejde,’ siger Crescendos adm. direktør Christian Stenbjerre.

A/S Bolig Remmehuse er 23 energirigtige kvalitetsboliger med en gennemsnitlig størrelse på 100 m2. Ejendommen opføres på det naturskønne Remmebakke i Ikast og investorer med 10% ejerandel ser frem til et startafkast på +5,14%, en IRR på ca. 7,5.

Se projektet A/S Bolig Remmehuse Ikast her

Absolut bedste beliggenhed i Ikast for lejeboliger

Projektet har høj kvalitet og i et interview med EDC og Fink Ejendomme udtaler Projektchef Kim Thomasen fra Crescendo:

‘Vi blev inviteret ud for at besigtige Fink Ejendommes byggeri, og vi afholdt et møde om deres boliger og tilgang til byggeri. Da mødet foregår i en attraktiv bolig med højt til loftet og fantastisk lysindfald, så kan selv garvede investorer som os ikke undgå at blive påvirket af boligernes kvaliteter. Med købet af boligerne på Remmehuse ved vi, at vi har købt en af de absolut bedste beliggenheder i Ikast til lejeboliger. Her er kort afstand til grønne områder, golfbanen, skole og indkøb i cykelafstand. Dermed ved vi, at vi kan tilbyde lejerne, en bolig som tilbyder lidt mere end mange andre lejeboliger i markedet.’

Læs hele EDC-artiklen her

 

Vil du være med næste gang, vi har et attraktivt projekt?

Kom foran i køen – Tilmeld dig vores interesseliste her