Ejendomsprojektet K/S Bolig Faxe Huse, som består af 38 velbeliggende rækkehuse på mellem 67 og 86 kvadratmeter, er nu fuldtegnet.

”Vi takker for investorernes tillid. Der kan stadig sælges gode projekter i dagens marked, og vi oplever stor interesse for de ejendomsprojekter, vi har i pipeline,” siger adm. direktør hos Crescendo Christian Stenbjerre.

Høj IRR og godt startafkast i udsigt for investorkredsen

I ejendomsprojektet K/S Bolig Faxe Huse ser investorer med 10% ejerandel og deraf indskud på DKK 2.071.000 ind i en IRR på 7,2% og et startafkast på 5,36%.

Faxe Huse er en harmonisk bebyggelse, hvor der er tænkt i livskvalitet og gode håndværksmæssige løsninger. De gedigne rækkehuse er forbundet af en indre gade med stisystem ud til de enkelte huse, det gør det nemt at orientere sig og skabe rum til leg eller fællesskab. Der er skabt mange parkeringsmuligheder såvel for biler som for cykelparkering ved ejendommen.

Beliggenhed bliver præget af de naturskønne omgivelser. Her er grønt med flere skovbeplantninger i umiddelbar nærhed. Ejendommen ligger blot en km. fra Faxe midtby, og der er kun 5-10 minutters gang til den nærmeste dagligvarebutik.

Læs mere om K/S Bolig Faxe Huse her

Kom foran i køen – Tilmeld dig vores interesseliste her