Crescendo ønsker glædelig jul og godt nytår

Julen står for døren, og det er tid til at ønske alle en glædelig juletid og et godt nytår.

Snart hilser vi 2024 velkomment, og dermed er det tid til et tilbageblik på, hvad 2023 bragte her hos Crescendo.

Finansmarkederne har været turbulente med stigende renter og inflation bl.a. på grund af krig i Europa og Mellemøsten. Gennem året har det derfor været vigtigt at handle med omtanke og minimere risici. Og det er netop den måde, vi har ageret på såvel i Crescendo A/S som i Crescendo Asset Management. Vi takker investor-kredsen og vores samarbejdspartnere for tilliden til de beslutninger, vi sammen har truffet gennem året.

Vores grundholdning om, at ejendomsinvestering og især boligudlejningsejendomme er en aktivklasse, der skal prioriteres i enhver portefølje, ligger fast. Særligt i disse tider er boligudlejningsejendomme ’Safe Haven’; for efterspørgslen på lejeboliger i Kvalitetsbyer er stadig stigende.

Ændring i Crescendos ledelses- og ejerforhold

På de indre linjer har vi oplevet ændringer, idet Peter Jein, der ejer 40% af Crescendo, og som har beklædt posten som bestyrelsesformand i Crescendo siden 2010, har valgt at trække sig fra posten for at give pladsen videre til Crescendo-stifter Bo Helligsøe.

Sideløbende med bestyrelsesformandsposten i Crescendo har Bo påtaget sig rollen som direktør i Navision Properties ApS, der er ejet af Peter Jeins familie. Vi takker Peter for indsatsen gennem årene.

Herudover har Bo valgt at sælge 10% af sin ejerandel i Crescendo A/S til CFO/økonomidirektør Jesper Frederiksen, hvorefter partner-/ejerforholdet i Crescendo A/S nu er fordelt således, at Peter Jein ejer 40 %, adm. direktør Christian Stenbjerre ejer 40%, Bo Helligsøe ejer 10% og Jesper Frederiksen ejer 10%.

Skiftet i ledelse og ejerskab annonceres samtidig med, at Crescendo A/S aflagde et regnskab, hvor resultatet efter skat viser ca. DKK 7 mio., hvilket er en halvering i forhold til sidste års resultat. Tiderne taget i betragtning er der dog tale om et tilfredsstillende resultat, og vi har en stor ydmyghed og taknemmelighed i relationen til vores investorer og til det faktum, at I finder vores udbudte projekter interessante.

Vi gør naturligvis alt for at indfri forventningerne.

Årets Crescendo-ejendomme

I 2023 har vi haft travlt med at source ejendomme, og mange muligheder er valgt fra gennem et år, hvor sælger og køber har haft sværere ved at mødes. Vi tilbyder altid kun det bedste til vores investorer, og i løbet af året har vi bl.a. valgt disse ejendomsprojekter til, og de er blevet handlet:

  • K/S Bolig Brande blev hurtigt fuldtegnet af en kreds af eksisterende Crescendo-investorer.
  • A/S Bolig Rådmandsgade en attraktiv og nyopført Nørrebroejendom med fornuftigt stort lejepotentiale.
  • A/S Bolig Remmehuse Ikast, et projekt med energirigtige kvalitetsboliger, der blev lanceret op mod sommerferien og fuldtegnet på blot én måned.
  • K/S Bolig Faxe Huse er 38 velbeliggende rækkehuse tæt på centrum. Faxe har stort fremtidigt erhvervspotentiale i forbindelse med den nye Femern-forbindelse, og boligerne henvender sig til en bred kreds af lejere.
  • A/S Bolig Svanevej er en ’core-ejendom’ beliggende i Københavns Nordvestkvarter tæt på Nørrebro. Her ses et godt potentiale.
  • Endelig blev der foretaget en Private Placement investering til en enkelt investor.

Udover K/S Bolig Østerlund Herning som blot mangler 10% i at være fuldtegnet, ligger der flere interessante investeringsmuligheder i pipeline såvel i Jylland som på Sjælland. Om disse orienterer vi senere gennem vores interesseliste, som du tilmelder dig her.

Crescendo anno 2024, årets generalforsamlinger og Investorportal i luften

I takt med hjemtagelsen af endnu flere lejemål til egen administration har vi gennem året ansat yderligere arbejdskraft i Crescendo Asset Management. I alt er vi nu 23 ansatte i Crescendo.

Datoerne for GF 2024 er, som vi tidligere har orienteret investorkredsen om, ligger som datooverblik her.

De konkrete afholdelsestidspunkter tilgår investor via mødeindkaldelsen, og som de foregående år afholdes møderne fysisk, og de kan samtidig tilgås online.

Vi har arbejdet på at skabe en ny Investorportal, som forventes at være operationel i januar. Portalen integreres på forsiden af www.crescendo.dk som en del af navigationsmenuen, og materiale som regnskaber, budgetter, referater etc. findes fremover her.

Husk, at når du har behov for hjælp til dine investeringer, eller et ønske om at drøfte et spørgsmål med os, så er du altid velkommen til at tage kontakt.

Fra hele ’Team-Crescendo’: Rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår for dig og dine.

 

Med venlig hilsen

Crescendo A/S

Christian og Bo